Samsung Galaxy S8 – precomanda, o noua culoare si o unitate functionala

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-un nou clip video ce ne arata design-ul si interfata sa, noua culoare violet fiind deasemenea confirmata.

Samsung Galaxy S8 apare din nou intr-un clip video publicat direct din China, iar acum vedem acelasi tip de terminal in aceeasi prezentare foarte scurta. Vorbim despre 8 secunde in care acest Samsung Galaxy S8 este prezentat foarte rapid de catre cel care il tine in mana, asa cum se intampla si in cazul celorlalte prezentari aparute in trecut cu terminalul.

Vorbim despre un Samsung Galaxy S8 jet black, sau midnight black, care este oferit undeva pentru testare inaintea prezentarii oficiale. Vorbim cel mai probabil despre un partener al companiei Samsung la care este disponibila o unitate a Samsung Galaxy S8 in vederea testarii, iar asa imaginile acestea au ajuns pe internet pentru ca noi sa le vedem.

Separat de acest clip video, astazi aflam ca precomenzile Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie livrate ceva  mai devreme decat lansarea oficiala. Precomenzile Samsung Galaxy S8 urmeaza sa inceapa pe data de 7 aprilie, conform unor zvonuri anterioare, deci la doar o saptamana dupa ce terminalul va fi prezentat oficial de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 – precomanda, o noua culoare si o unitate functionala

Precomenzile Samsung Galaxy S8 vor fi deschise inter 7 si 17 aprilie, iar dupa aceea vor incepe livrarile, dar nu se stie exact cu cate zile inaintea lansarii. Ar putea fi vorba despre o saptamana, sau doar cateva zile, insa se pare ca persoanele care precomanda Samsung Galaxy S8, vor primi unitatile inainte ca altii sa le poata cumpara din magazine.

Samsung Galaxy Note 7, ultimul smartphone premium lansat de catre Samsung, a fost precomandat in 400.000 de unitati, iar estimarile pentru Samsung Galaxy S8 sunt mai mari. Se spera ca Samsung Galaxy S8 va inregistra precomenzi duble, dar asta ramane de vazut in baza interesului pe care-l vor arata clientii pentru terminal.

In final puteti vedea in imaginea de mai jos si o imagine de presa cu noua culoare violet pe care Samsung o va oferi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus. Ea ar trebui sa semene foarte bine cu culoarea orhideei, iar avand in vedere ca imaginile vin de la o sursa foarte credibila, se pare ca aceasta culoare ar urma sa ajunga sigur in Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 culoare violet

12 COMENTARII

  1. Asteptam trolii sa ne spuna ca iphone e mult mai smecher si asta e o prostie… si da iphone rosu rupe tot… genial =)) Am chef sa rad azi

  2. iPhone 7 roșu o glumă destul de bună .. Apple lansează produs după produs dar software-ul e plin de probleme .. încă aștept 10.3 pentru 6s … 10.2.1 este sub 10.2 ..

  3. Adevarul e ca si eu as face la fel… ei se bucura de factorul “cool” e cool sa ai iphone… si ei vand orice ar scoate… vezi apple watch care e mult sub alte smartwatch-uri de pe piata inculusiv la design… dar se vinde, moto 360 nu prea se vinde de exemplu, designu iphone 6 era criticat rau cand au aparut primele prototipuri… toata lumea era dezamagita… de la iphone4/5 cu un design chiar elegand si foarte aratos pt acele vremuri la iphone 6/6plus… si totusi apple a mers 3 ani designu iphone 6 si vinde foarte bine… ba chiar e laudata pentru ca au scos niste culori noi (jet black) wow… cand altii vin cu ecrane curbate si margini subtiri…

  4. Se agita pe aici un papagal zilele trecute la articolul cu macheta aia mov de S8. Zicea ca asa va fi versiunea finala.
    Se pare ca frustrarea sa va devenii mai mare.

  5. Apple are marketing care spala oamenii pe creier… nebun sa fii sa spui ca un iphone 6/6s/7 plus arata mai bine decat un note 5 de exemplu… sa nu mai zic de s8

  6. Cred ca râzi de unu singur!!! Stii cine râde asa!!??!! Insa tu incearca, fiindca ala pe alb e de toata ccaa!!! Cei care rad de unul singur stiu sa anagrameze!!

  7. Ca esti fan apple,ca esti fan samsung nu conteaza, n-ai cum sa nu razi de trolii aia care atata stiu… sa arunce cu gunoi… eu pot sa port discutii cu oricine… fan apple sau nu… dar nu cu troli precum srb de exemplu. Acum… pe alb cica nu o sa existe.. fata o sa fie neagra la toate modele pentru a ascunde senzorii aia care probabil ca pe alte culori s-ar vedea destul de urat, chiar si asa tot nu poti sa spui ca e de “toata ccaa” doar pentru ca s-ar vedea niste senzori sus… tot ar arata mai bine decat majoritatea smartphone-urilor de pe piata… de iphone nu mai zic…

  8. E frumos dar nu e woaw. Nu prea a socat cu nimic. Vom vedea la final statisticile dupa ce va fi lansat si iphone 8 procentajul de vanzare :). Pana atunci haideti fanboys din ambele tabere. FIGHT!