Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – precomanda, o noua culoare si o unitate functionala

Samsung Galaxy S8 – precomanda, o noua culoare si o unitate functionala

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-un nou clip video ce ne arata design-ul si interfata sa, noua culoare violet fiind deasemenea confirmata.

Samsung Galaxy S8 apare din nou intr-un clip video publicat direct din China, iar acum vedem acelasi tip de terminal in aceeasi prezentare foarte scurta. Vorbim despre 8 secunde in care acest Samsung Galaxy S8 este prezentat foarte rapid de catre cel care il tine in mana, asa cum se intampla si in cazul celorlalte prezentari aparute in trecut cu terminalul.

Vorbim despre un Samsung Galaxy S8 jet black, sau midnight black, care este oferit undeva pentru testare inaintea prezentarii oficiale. Vorbim cel mai probabil despre un partener al companiei Samsung la care este disponibila o unitate a Samsung Galaxy S8 in vederea testarii, iar asa imaginile acestea au ajuns pe internet pentru ca noi sa le vedem.

Separat de acest clip video, astazi aflam ca precomenzile Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie livrate ceva  mai devreme decat lansarea oficiala. Precomenzile Samsung Galaxy S8 urmeaza sa inceapa pe data de 7 aprilie, conform unor zvonuri anterioare, deci la doar o saptamana dupa ce terminalul va fi prezentat oficial de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 – precomanda, o noua culoare si o unitate functionala

Precomenzile Samsung Galaxy S8 vor fi deschise inter 7 si 17 aprilie, iar dupa aceea vor incepe livrarile, dar nu se stie exact cu cate zile inaintea lansarii. Ar putea fi vorba despre o saptamana, sau doar cateva zile, insa se pare ca persoanele care precomanda Samsung Galaxy S8, vor primi unitatile inainte ca altii sa le poata cumpara din magazine.

Samsung Galaxy Note 7, ultimul smartphone premium lansat de catre Samsung, a fost precomandat in 400.000 de unitati, iar estimarile pentru Samsung Galaxy S8 sunt mai mari. Se spera ca Samsung Galaxy S8 va inregistra precomenzi duble, dar asta ramane de vazut in baza interesului pe care-l vor arata clientii pentru terminal.

In final puteti vedea in imaginea de mai jos si o imagine de presa cu noua culoare violet pe care Samsung o va oferi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus. Ea ar trebui sa semene foarte bine cu culoarea orhideei, iar avand in vedere ca imaginile vin de la o sursa foarte credibila, se pare ca aceasta culoare ar urma sa ajunga sigur in Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 culoare violet