Apple va lansa noi produse in aceasta dimineata

In concordanta cu ceea ce v-am spus aseara, compania Apple a inchis in aceasta dimineata Apple Store Online, magazinul devenind inaccesibil in intreaga lume. V-am spus aseara ca, in general, inchiderea magazinului online se face numai cand sunt lansate produse noi si chiar asta asteptam de la Apple, inca de acum cateva luni.

Atunci au inceput sa apara primele zvonuri privind lansarea unor noi modele ale iPad Pro de catre compania Apple, acestea urmand a fi vandute oficial de astazi. Separat, Apple urmeaza sa lanseze si un nou model al iPhone SE, care are doar minim 32 GB spatiu de stocare in loc de 16 GB, restul componentelor interne urmand a ramane neschimbate.

De obicei, Apple are nevoie de 1 – 2 ore pentru a include produsele in magazin inainte de a il redeschide si a le lansa oficial, un comunicat de presa urmand a fi disponibil pentru a anunta noutatile.

apple store inchis

Articolul precedentSamsung Galaxy S8 – cum va functiona „3D Touch”
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 21.03.2017
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.