Prima Pagina iPad Pro O noua tableta iPad cu ecran de 9.7 inch a fost lansata...

O noua tableta iPad cu ecran de 9.7 inch a fost lansata astazi

Compania Apple a anuntat in cursul acestei zile lansarea unei noi tablete iPad cu ecran de 9.7 inch, care in realitate este chiar modelul lansat anul trecut. Vorbim despre o tableta iPad cu ecran de 9.7 inch care are acelasi hardware ca tableta iPad Pro 9.7 inch lansata in 2016, doar ca are doar doua difuzoare si o camera principala de 8 megapixeli.

Aceasta “noua” tableta iPad cu ecran de 9.7 inch inlocuieste iPad Air 2 in oferta companiei Apple in respectiva categorie de pret, dar cu un chip A9 vechi de 1 an si fara suport pentru Apple Pencil. Foarte multa lume se astepta ca Apple sa actioneze in acest mod cu tableta iPad cu ecran de 9.7 inch, iar zvonurile din saptamanile trecute s-au dovedit a fi, din nou, 100% adevarate.

Practic, Apple a inlocuit iPad Air 2 cu o tableta pe care o numeste simplu iPad, insa care are hardware vechi, dar un pret suficient de mic pentru a fi justificata lansarea. Noua tableta iPad este totusi mai groasa si mai grea decat iPad Air 2, dar asta pentru ca probabil are si o baterie de capacitate mai mare integrata de catre Apple.

Apple va pune in vanzare noua versiune a iPad cu ecran de 9.7 inch in cursul zilei de vineri, 24 martie, astfel ca incepand de atunci ea va putea fi cumparata online, sau din magazinele celor de la Apple.

“iPad is the world’s most popular tablet. Customers love the large, 9.7-inch display for everything from watching TV and movies, to surfing the web, making FaceTime calls, and enjoying photos, and now it is even more affordable,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. “New customers and anyone looking to upgrade will love this new iPad for use at home, in school, and for work, with its gorgeous Retina display, our powerful A9 chip, and access to the more than 1.3 million apps designed specifically for it.”

ipad pro 9.7 inch 2017

 • Srb Srb

  Ar trebui sa faci si un articol, despre cum prin aceste update”uri cumva se cam confirma in proportie de 90% event, pt ca sigur lanseaza noile ipad pro cu procesorul de A10X. Si astazi se va lansa 10.3 sigur.Dar nah,doar asa in caz ca nu ai ce face :))

 • Srb Srb

  in sfarsit avem o linie curata: Macbook si Macbook Pro, iPad si iPad Pro, ma gandesc daca vom avea si iMac si iMac Pro ?!

 • doriangh

  Dar nu este iPad Pro. Este un iPad Air 3 cum ar veni, nu are Pro in nume. iPad Pro 9,7 e cel care era deja. Asta e o varianta mai ieftina

 • Mr. Tambourine Man

  Da, si are doar 2 difuzoare

 • Srb Srb

  da este fostul Air. Deja apple simplifica denumirile ca erau prea multe…ipad si ipad pro, macbook si macbook pro
  Pt cele pro asteptam event

 • razvanrazy

  vezi ca nu e Pro-u de anu trecut dpdv al designe-ului. E AIr 2 cu updated specs. Camera nu e iesita 🙂

 • Srb Srb

  Deci eventul va fi in aprilie impreuna cu lansarea 10.3″ si aplicatia Clips si alte produse

 • Srb Srb

  pai da nu are camera de 12MP ci doar de 8

 • Mr. Tambourine Man

  Cu un CPU foarte potent si 2 gbram va face fata inca cel putin 3 ani, deci la banii aia e mocaciune

 • Leo MC

  Încă se mai cumpără tabletele?!

 • Florin

  Care bani?Am căzut Știrea aici și am zis sa intru sa mi fac și eu comanda 1 ca tot căutam un iPad.Cand intru pe site eu stau in Irlanda ,pretul este 419 euro.Pe bune adică in american 329 dolari și aici cu aproape 100 euro in plus.mi se pare bătaie de joc prețul in europa

 • Preturile din SUA nu au TVA.