Clips – Apple ataca Instagram si Snapchat cu propria aplicatie de stories

Clips este o noua aplicatie pe care compania Apple o va lansa in AppStore in cursul lunii urmatoare, ea fiind gandita pentru a concura cu Instagram si Snapchat in ceea ce priveste crearea de stories. De la ideea celor de la Snapchat a furat functii compania Facebook, insa acum cei de la Apple vor face exact acelasi lucru cu noua aplicatie Clips.

Clips este o combinatie dintre aplicatia iMovie si functia Memories a aplicatiei Poze, ea permitand combinarea de clipuri video si poze in colaje foto/video. Cu functii preluate de la ambele, aplicatia Clips va oferi o varietate de optiuni pentru crearea acestor colaje, ele permitand impartasirea experientelor noastre in moduri cu totul si cu totul inedite.

Aplicatia Clips ne va permite sa combinam poze si clipuri video in orice maniera dorim, sa aplicam filtre peste ele, sa aplicam texte, emoticoane, doodle-uri si orice ne dorim. Acelasi lucru il ofera inclusiv aplicatiile Snapchat si Instagram, iar Clips va emula aceasta functionalitate cu optiuni multiple pentru crearea de colaje foto/video.

Dupa cum puteti vedea si din poze, compania Apple a creat o interfata foarte simpla pentru aplicatia Clips, ea fiind gandita pentru a fi extrem de usor de utilizat. Aplicatia Clips va fi disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore incepand cu luna apilie, ea fiind compatibila cu iPhone 5S sau terminale mai noi, iPad si iPod Touch.

clips apple stories

clips apple stories 1