Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – o reclama dezvaluie functii noi

Samsung Galaxy S8 – o reclama dezvaluie functii noi

Samsung Galaxy S8 este promovat de catre compania Samsung cu o noua reclama menita sa-i arate unele dintre posibilele noi functii.

Samsung Galaxy S8 apare intr-o noua reclama difuzata de catre compania Samsung pe posturile TV din Coreea de Sud, ea tinand terminalul in atentia potentialilor clienti. Reclama pentru Samsung Galaxy S8  apare cu animatia clasica menita sa puna in evidenta cifra 8, insa continua cu o serie de elemente destul de interesante.

In primul rand trebuie evidentiata usa care a fost gandita pentru a semana cu forma pe care o va avea carcasa conceputa de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy S8. Dupa deschiderea usii vedem referinte cu privire la categoria de produs care este promovat, dar si la o posibila functionalitate ce ar putea ajunge si in iPhone 8.

Vorbesc despre asteroizi care sunt prezentati 3D, asa cum s-ar vedea intr-o casca de realitate virtuala, sau poate totusi vorbim despre realitate augmentata in Samsung Galaxy S8. Stim ca in cazul iPhone 8 realitatea augmentata ocupa un rol principal in functionalitatea terminalului, insa poate ca pentru Samsung Galaxy S8 lucrurile vor sta la fel.

Samsung Galaxy S8 – o reclama dezvaluie functii noi

Separat de acestea, cei de la Samsung au grija sa nu mai dezvaluie alte detalii ale Samsung Galaxy S8, insa numele, forma si referintele la realitatea augmentata si virtuala sunt clare. Stiam deja ca denumirea Samsung Galaxy S8 va fi folosita, iar aici nu exista dublii, forma fiind deasemenea confirmata de catre Samsung in repetate randuri.

Totusi, de frica LG, compania Samsung a decis sa promoveze Samsung Galaxy S8 la televiziunile din Coreea de Sud inca de saptamana trecuta. Aceasta promovare a Samsung Galaxy S8 prin reclame TV continua si acum, semn ca Samsung se teme ca vanzarile produsului sa nu fie afectate de lansarea intarziata pregatita.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 29 martie in New York, 30 martie in Coreea de Sud la respetiva ora, insa lansarea va avea loc mai tarziu. Precomenzile Samsung Galaxy S8 ar trebui sa inceapa pe 7 aprilie, iar livrarile pe 21 aprilie, sai 28 aprilie, o data clara nefiind deocamdata stabilita de catre coreeni.

 • Srb Srb

  Pana si viorel ar putea face o asa reclama

 • Srb Srb

  astia chiar nu mai baga bani in nimic, preiau toate ideile de la apple, google si stau ca leprelele

 • ALI

  Abia astept sa se lanseze bomba 8s

 • ALI

  Totuși cred ca o sa fie interesant

 • Mr. Tambourine Man

  Am înțeles că dacă ești norocos, poți telefona cu Esopt

 • George89

  i8S?

 • George89

  Cred ca lansarea lui S8 o sa fie foarte interesanta, pare un terminal foarte capabil

 • Florin Z

  Man, câtă activitate ai pe S8-ul…..parca ar fi site Samsung 😊

 • V.P

  Daca aia stau ca leprele tu care bati campii aici 24/24 ce draq esti ??
  Un lucru e sigur , vad ca doar eu ti-am raspuns , asta inseamna ca muti sunt satui de tampeniile tale .
  Ti-ai stricat imaginea Serbanica :))))

 • Srb Srb

  pai eu pot face 2 lucruri in acelasi timp, si eu imi permit,ei ar trebui acolo sus chiar daca stau degeaba macar sa puna managerii la treaba

 • V.P

  Discutam pe 29 Serbanica , spor la treaba .

 • Dani

  2 lucruri… troleaza si face caca… cam asta e srb =)) ultimu om

 • amfetamin

  Eu sunt curios de 2 lucruri:
  1. Cine va prezenta event-ul? Eu sper ca Mr.Mufa Jack!
  2. Cate masini de pompieri vor fi prezenti la event si cati pompieri in sala(eventual undercover sa nu bata la ochi si sa creeze panica)?