Samsung Galaxy S8 – culorile oficiale prezentate

Samsung Galaxy S8 este prezentat in detaliu astazi intr-o combinatie de imagini de presa pe care compania coreeana le va publica in urma prezentarii din 29 martie. Mai jos puteti vedea trei dintre culorile pe care Samsung Galaxy S8 le va avea, adica jet black, sau midnight black, argintiu si noua culoare violet, care seamana cu cea a orhideelor.

Aceste imagini de presa ne prezinta fara dubiu culorile reale pe care Samsung Galaxy S8 le va avea in momentul lansarii si nu ceea ce vedeam prin concepte. In aceasta idee, putem vedea inca de pe acum eea ce Samsung va anunta pentru Samsung Galaxy S8 pe data de 29 martie, iar nimic nu va fi diferit fata de atunci.

Culoarea violet din imaginile de mai jos a fost prezentata in diverse nuante in unele concepte ale Samsung Galaxy S8 aparute pana in prezent. Aceste imagini de presa pentru Samsung Galaxy S8 ne arata clar ce fel de culoare va avea carcasa noului terminal, asa ca nu pot exista dubii in legatura cu ceea ce va fi oferit de catre coreeni din aprilie.

Nu vedem aici intreaga linie de culori pentru Samsung Galaxy S8 pe care compania Samsung o va oferi, insa probabil ea va fi prezentata in curand. Daca vedem acum imagini de presa pentru unele culori ale Samsung Galaxy S8, atunci cu siguranta vom vedea in curand si imagini care ne arata altele, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai primi.

samsung galaxy s8 culori imagine