Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 DeX apare in prima imagine

Samsung Galaxy S8 DeX apare in prima imagine

Samsung Galaxy S8 are accesoriul DeX prezentat astazi intr-o prima imagine, el permitand folosirea viitorului smartphone ca un calculator.

Samsung Gaalxy S8 DeX apare astazi intr-o prima imagine pe care o puteti vedea mai jos si asa vedem cum va fi transformat terminalul intr-un PC. V-am spus inca de acum cateva luni ca pentru Samsung Galaxy S8 va fi cret un accesoriu special numit DeX care va permite transformarea smartphone-ului intr-un calculator, in functie de nevoile utilizatorilor.

Ei bine mai jos puteti vedea cum arata acest accesoriu DeX pentru Samsung Galaxy S8, el fiind practic un dock cu porturi pentru conectarea de accesorii si a unui monitor. Putem vedea foarte clar un port USB-C pentru DeX care va permite introducerea Samsung Galaxy S8, insa separat exista porturi USB si HDMI pentru a conecta periferice si un monitor.

Accesoriul DeX pentru Samsung Galaxy S8 va avea doua porturi USB-A, un port Ethernet pentru a conecta un cablu de retea si un port HDMI care suporta 4K la 30 de cadre pe secunda. Mai mult decat atat, DeX va avea un ventilator pentru racire si o sursa de electricitate integrata, deci vorbim despre un accesoriu complet pentru Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 DeX apare in prima imagine

DeX este prescurtarea pentru Desktop Experience Station, iar cei care vor dori sa cumpere accesoriul pentru Samsung Galaxy S8 vor trebui sa scoata 150 de euro din buzunare. Suma este una foarte mica in comparatie cu functionalitatea oferita de catre dock, el permitand chiar renuntarea la un calculator standard, in favoarea Samsung Galaxy S8.

Vorbim despre un accesoriu DeX care permite afisarea pe un monitor a unui desktop Android generat de catre Samsung Galaxy S8, el putand fi utilizat ca un calculator normal. Aplicatiile din Android sunt disponibile pentru folosire in acest format cu Samsung Galaxy S8 si DeX, asa ca vorbim despre un accesoriu care ofera o experienta foarte interesanta.

Mai mult decat atat, pretul de vanzare al DeX este suficient de mic pentru a convinge multi utilizatori ai Samsung Galaxy S8 sa cheltuie o suma suplimentara pentru a-l cumpara. Daca Apple ar face ceva similar DeX pentru iPhone, atunci cred ca multi ar cumpara produsul pentru a-l folosi asa cum o vor face viitorii clienti ai Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 dex

 • sorel

  Cum pot da disable la notificarile despre Samsung ? Nu ma intereseaza subiectul si jumate dintre stirile de aici sunt mai nou despre Samsung .
  Sau am gresit siteul sau asta nu mai e iDevice ?

 • B06DAN

  Are zaone o strategie. Cum a facut trecerea de la zaone(pct)ro la idevice(pct)ro. Asa va ajunge la isamsung(pct)ro. Are dreptate cel de mai sus. In ultima vreme sunt mai multe stiri dezpre samsung. (Dar na, asta creaza trafic) Si imi mai place cum formuleaza frazele. Functia din s8 care o va avea si i8 (care cred ca e la nivel de proiect) Spune fratica ca vrei si samsung.

 • cuesnecenzurat

  1. cred ca uitati de specificul blogului (tehnologie)
  2. prin moderare si editare ramane totusi un idevice autentic!
  3. ocoliti aricolele nedorite, momentan nu va costa nimic
  4. Samsung este furnizor si concurent Apple, chiar nu strica sa mai ‘aruncati’ un ochi!
  5. Blogul trebuie sa traiasca si logic are nevoie de trafic, insa propun adminului contra unei donatii modice din partea celor ‘sensibili’ sa implementeze un plug-in de filtrare a notificarilor :))

 • Plugin e imposibil, dar facem treacerea la un nou sistem de notificari si in baza banilor care se vor face, s-ar putea implementa si functii noi. In momentul de fata, aplicatia nu-si acopera nici macar banii platiti pentru costul trimiterii notificarilor.

 • Nu voi face niciun isamsung :))) S8 reprezinta o schimbare majora din multe puncte de vedere si de asta vom avea parte inclusiv la iPhone 8, asa ca e bine sa vedem ce face Samsung pentru ca s-ar putea sa fure in avans unele chestii care vor ajunge in iPhone 8, doar fac ecranele pentru el.

 • Heath

  “Samsung s-ar putea sa fure in avans unele chestii care vor ajunge in iPhone 8”
  Gata, s8 este clona lui i8 :))))

 • Gabriel

  Pai in cazul asta , cu S8 o sa faci ce poti face cu un PC ?!

 • Florin Gabriel Haja

  Nu chiar, dar ceea ce face un Chromebook face și Samsung S8