Samsung Galaxy S8 DeX apare in prima imagine

Samsung Galaxy S8 are accesoriul DeX prezentat astazi intr-o prima imagine, el permitand folosirea viitorului smartphone ca un calculator.

Samsung Gaalxy S8 DeX apare astazi intr-o prima imagine pe care o puteti vedea mai jos si asa vedem cum va fi transformat terminalul intr-un PC. V-am spus inca de acum cateva luni ca pentru Samsung Galaxy S8 va fi cret un accesoriu special numit DeX care va permite transformarea smartphone-ului intr-un calculator, in functie de nevoile utilizatorilor.

Ei bine mai jos puteti vedea cum arata acest accesoriu DeX pentru Samsung Galaxy S8, el fiind practic un dock cu porturi pentru conectarea de accesorii si a unui monitor. Putem vedea foarte clar un port USB-C pentru DeX care va permite introducerea Samsung Galaxy S8, insa separat exista porturi USB si HDMI pentru a conecta periferice si un monitor.

Accesoriul DeX pentru Samsung Galaxy S8 va avea doua porturi USB-A, un port Ethernet pentru a conecta un cablu de retea si un port HDMI care suporta 4K la 30 de cadre pe secunda. Mai mult decat atat, DeX va avea un ventilator pentru racire si o sursa de electricitate integrata, deci vorbim despre un accesoriu complet pentru Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 DeX apare in prima imagine

DeX este prescurtarea pentru Desktop Experience Station, iar cei care vor dori sa cumpere accesoriul pentru Samsung Galaxy S8 vor trebui sa scoata 150 de euro din buzunare. Suma este una foarte mica in comparatie cu functionalitatea oferita de catre dock, el permitand chiar renuntarea la un calculator standard, in favoarea Samsung Galaxy S8.

Vorbim despre un accesoriu DeX care permite afisarea pe un monitor a unui desktop Android generat de catre Samsung Galaxy S8, el putand fi utilizat ca un calculator normal. Aplicatiile din Android sunt disponibile pentru folosire in acest format cu Samsung Galaxy S8 si DeX, asa ca vorbim despre un accesoriu care ofera o experienta foarte interesanta.

Mai mult decat atat, pretul de vanzare al DeX este suficient de mic pentru a convinge multi utilizatori ai Samsung Galaxy S8 sa cheltuie o suma suplimentara pentru a-l cumpara. Daca Apple ar face ceva similar DeX pentru iPhone, atunci cred ca multi ar cumpara produsul pentru a-l folosi asa cum o vor face viitorii clienti ai Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 dex