Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – iata noua rezolutie ciudata

Samsung Galaxy S8 – iata noua rezolutie ciudata

Samsung Galaxy S8 va avea un ecran cu rezolutie mai mare decat cea din vechile modele de smartphone-uri Galaxy, ea nefiind totusi folosita constant.

Samsung Galaxy S8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch a carui inaltime va fi cu mult mai mare decat latimea, iar asta inseamna si ca el va avea o rezolutie noua. Conform unei imagini aparute in cursul acestei zile, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli pentru ecran, ceva mai mare decat cea folosita in Samsung Galaxy S7.

Mai exact, Samsung Galaxy S8 va avea mai multi pixeli pe inaltime si aceeasi pixeli pe latime, avand in vedere ca ecranul a fost modificat doar pe inaltime. Samsung Galaxy S7 are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, in timp ce Samsung Galaxy S8 are rezolutia de 2960 x 1440 pixeli si diferenta dintre ele este cat se poate de clara, ea contand serios.

Desi Samsung Galaxy S8 are un ecran cu rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, denumita WQHD+, se pare ca standard el va afisa imagini la 2220 x 1080 pixeli, adica FHD+. Aceasta alegere a celor de la Samsung pentru rezolutia ecranului Samsung Galaxy S8 ar putea fi facuta in ideea de a economisi energie in timpul folosirii dispozitivului.

Samsung Galaxy S8 – iata noua rezolutie ciudata

Avand in vedere ca ambele rezolutii pe care Samsung Galaxy S8 le poate seta pentru ecran sunt oricum foarte mari, putini vor observa diferenta dintre ele. Totusi, Samsung ofera posibilitatea de a seta si rezolutia mai mare pentru Samsung Galaxy S8, deci utilizatorii pot alege singuri la ce rezolutie sa afiseze imaginile pe ecranele terminalelor.

Samsung a implementat aceasta functie de ceva vreme in terminale pentru a oferi posibilitatea de a reduce consumul de energie, iar strategia continua cu Samsung Galaxy S8. In imagine vedem un terminal Samsung Galaxy S8 folosit de catre o persoana care testeaza cel mai probabil noul produs pentru cei de la Samsung.

Toate aceste detalii le vom afla in mod oficial pe data de 29 martie, cand va avea loc prezentarea Samsung Galaxy S8, asa ca atunci vom sti mai multe detalii in legatura cu ceea ce ne vor oferi coreenii. Intre timp, rezolutia de 2960 x 1440 pixeli din Samsung Galaxy S8 ar putea fi regasita si in alte terminale care vor avea ecrane la fel de mari, mai putin iPhone 8.

Samsung Galaxy S8 rezolutie ecran

 • George89

  Tare HD+, FHD+ și WQHD+ rezoluții noi
  Era și normala creșterea rezoluției având în vedere ca Samsung a mărit diagonala
  Totuși e ceva folosești clasicele rezoluții, dar îmbunătățite (+)

 • Srb Srb

  da este normal, dar cand samsonistii au crezut ca samsung vine cu 2400p ce emotii erau pe aici, pana la urma au revenit cu picioarele pe pamant

 • Srb Srb

  Mda am vazut ce au facut cei de la AKG cu speakerele din Tab S3…deci nu va asteptati la un viitor stralucit…macar beats au facut o treaba mai buna

 • Srb Srb

  Deja Samsung cu Galaxy Tab S3 au cam dat-o in bara,sa vedem S8

 • Srb Srb

  nici nu stii despre ce vorbesti

 • V.P

  Si A10X , a rupt Exyons-ul 8895 in bucati 😂😂😂😂

 • Srb Srb

  link? sau minti?

 • Florin

  E mai inalt. Asta vedem aici. Asta era deja stiut de peste 2 luni iar meniul ala e identic si pe s7 cu Nougat. Hai cu lansarea

 • Viorel Predatorul

  E o rezoluție ciudată într-adevăr, rămâne de văzut cum se va potrivi cu ce conținut găsești pe ecosistemul Android.

 • sorin.m

  Ecosistemul android … Glumesti ? Esti tras ? Pastilat ? Ai luat virusi ? Ti s-au tamponat si ultimii neuroni rataciti prin mansarda ?

 • Viorel Predatorul

  Nu inteleg agresivitatea ta! Te-am injurat de mama, de tata, sau ce?
  Care e problema cu formularea “ecosistemul Android”?

 • B06DAN

  Nu-l baga in seama :))) e fustrat ca nu are si el ecosistem pe windows mobile , sau cum s-o mai numi acum