Prima Pagina iOS 10 iOS 10 va avea aceste noi caractere emoji

iOS 10 va avea aceste noi caractere emoji

11

Daca erai de parere ca iOS 10 duce lipsa de caractere emoji, ei bine iata ca 69 de emoticoane noi vor fi disponibile in perioada urmatoare in sistemul de operare al Apple. In noiembrie cei de la Consortiul Unicode au aprobat 51 de caractere emoji noi pentru implementare in diverse sisteme de operare, iar acum a publicat o lista care mai include 18.

In imaginea de mai jos puteti vedea aproape toate caracterele emoji noi care vor fi disponibile incepand de anul acesta in iOS 10, sau poate chiar in iOS 11. Vorbim despre noi imagini care reproduc sirene, dinozauri, o multitudine de expresii faciale, dar si unele actiuni pe care oamenii le intreprind in timpul exercitiilor fizice si nu numai.

Conform celor de la Consortiul Unicode, noile caractere emoji sunt programate pentru lansare la jumatatea acestui an, deci probabil vor ajunge in iOS 10, dar sigur vor ajunge in iOS 11. Nu stim deocamdata care sunt sigur planurile celor de la Apple, dar stim sigur ca ele vor fi incluse intr-o actualizare pentru iOS si nu foarte tarziu.

Deci, ce parere aveti despre aceste caractere emoji ?

“Emoji 5.0 is the complete list of new emojis planned for release in mid-2017.This update is currently in draft status, and currently includes emojis from Unicode 10.0, as well as flags for England, Scotland, Wales, and gender variations for characters such as Mage, Vampire, and Person Climbing. Also listed as part of this release are details of which new emojis support skin tone modifiers.”

ios 10 caractere emoji unicode