Testeaza Samsung Galaxy S8 cu Orange Smartphone Tester

Vrei sa testezi Samsung Galaxy S8 ? Ei bine Orange are pentru tine o propunere foarte interesanta care te-ar putea ajuta sa testezi noul smartphone prin programul Smartphone Tester. Vorbim despre un program anual organizat in aceasta pagina de catre cei de la Orange pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a testa produse noi, pe care in mod normal nu le-a putea folosi fara sa le cumpere.

Acum, cei de la Orange ofera Samsung Galaxy S8 in cadrul programului Orange Smartphone Tester, noul smartphone urmand a fi prezentat pe 29 martie. Cei de la Orange nu spun si cand vor oferi terminalele Samsung Galaxy S8 prin programul Orange Smartphone Tester pentru utilizare, dar va recomand sa va inscrieti de pe acum.

Daca veti fi alesi de catre cei de la Orange pentru a face parte din programul Samsung Galaxy S8, atunci veti putea folosi terminalul timp de minim o saptamana. In aceasta perioada va veti putea da seama daca Samsung Galaxy S8 este un smartphone pentru care merita sa parasiti iPhone, sau sa cheltuiti cateva sute de euro in ideea de a-l cumpara.

Inscrierile pentru programul Orange Smartphone Tester in vederea testarii Samsung Galaxy S8 au inceput acum, dar se vor termina cel mai probabil in luna aprilie si va puteti inscrie in aceasta pagina.

„În curând, un nou Samsung Galaxy, care depăşeşte limitele. Înscrie-te şi tu în Orange Smartphone Tester şi testează-l înaintea tuturor.”

samsung galaxy s8 orange smartphone tester

Articolul precedentiOS 10 va avea aceste noi caractere emoji
Articolul următorOferte eMAG la reducerile de stoc astazi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.