LG G6 vs iPhone 7 Plus vs OnePlus 3T – testul performantelor

LG G6, iPhone 7 Plus si OnePlus 3T apar astazi intr-un prim test care compara performantele celor 3 smartphone-uri premium. Vorbim despre un LG G6 care a fost lansat recent, despre un iPhone 7 vechi de 6 luni si despre un OnePlus 3T care este de cateva luni disponibil pe piata, iar dupa cum va imaginati deja, iPhone 7 Plus castiga fara drept de apel.

Desi iPhone 7 Plus castiga acest test de performante, diferenta fata de OnePlus 3T nu este chiar atat de mare, desi terminalul nu are noul chip Qualcomm Snapdragon 835. Nici LG G6 nu este echipat cu el, dar in ciuda acestui lucru, performantele sale sunt mult mai slabe decat ale ambelor smartphone-uri, iar acest lucu nu este surprinzator.

Desi OnePlue 3T are acelasi chip Qualcomm Snapdragon 821 precum LG G6, el are totusi 6 GB RAM, iar asta il ajuta foarte mult la redeschiderea aplicatiilor din fundal. iPhone 7 Plus are doar 3 GB RAM, mai putin decat ambele smartphone-uri Android, insa optimizarea excelenta a sistemului de operare si procesorul mult mai performant, ii ofera performante mai bune.

iPhone 7 Plus este regle smartphone-urilor in performante inca din luna septembrie a anului trecut, intrecand fara drept de apel toate terminalele. Atat testele de acest gen, cat si AnTuTu au confirmat faptul ca iPhone 7 Plus este cel mai performant smartphone de pe piata, insa lucrurile s-ar putea schimba dupa lansarea Samsung Galaxy S8.

21 COMENTARII

  1. Ce iPhone 7 plus iese că fiind cel mai performant in testele sintetice nu cred că mai poate contesta cineva,însă nu pot sa nu remarc cat de urat arata în comparație cu celelalte două.

  2. Ideea design’ului G6 ar trebui urmata si de Samsung, sa se opreasca din a mari dimensiunile,GATA…de 10 ani o tot faci !! opreste-te FMMM

  3. stiu, a avut un prieten LG g3, dar pe atunci eu eram cu ceva si mai compact, aka 4″ :)) deci tot mare mi se parea…eu momentan, din cauza dimensiunilor,tot pe varianta normala de iphone am mers de cand a aparut si plus. Urasc sa imi iasa din pantaloni etc…sa zic sa il manevrez m-as descurca folosind des reachability ceea ce folosesc si pe al meu cand sunt pe drum

  4. Oneplusu apărut în toamna cu prețul de 440€ 64gb , ramane cu doar 8 secunde in spatele mărețului iPhone 7 Plus (și asta din cauza la două joculețe: Subway surfer si Flip Diving)
    Deci androidul curat nu mai are ce invidia la iOS în materie de rapiditate…

  5. Daca vor rapiditate să folosească android curat,
    LG ux, emui, touchwiz sau mai nou grace ux nu au fost niciodată rapide.

    S8 va păți la fel, daca ar exista un s8 cu nougat curat și un sd821 ar fi mai rapid ca un s8 cu graceUX și sd835

  6. tocmai a fost demostrat sus că iOS cu un procesor mai bun a reușit sa-i scoată doar 8 secunde unui android de 440€ ,și asta datorită a doua joculețe

  7. Am văzut în comentariile de mai jos un individ care vorbea despre mărimea device-urilor, cică Samsung mărește dimensiunile telefoanele de 10 ani :))))
    Mă mir că a observat acest trend doar la Samsung, de parcă restul producătorilor și bineînțeles Apple nu ar fi făcut același lucru… Patetic personajul.

  8. OnePlus ala e un telefon frumos, il strica acea cocoasa oribila de pe spate. Oricum, nu va intra in veci in Top 10 telefoane vandute. Iar Elgiiiii asta e mai lent si decat iPhone 6s

  9. iPhone the best! Mai Terminați cu tâmpeniile ! Caiphone este și cel mai frumos telefon in momentul de fata! Va fi detronat la toamna de iPhone 8!!