Prima Pagina LG LG G6 vs iPhone 7 Plus vs OnePlus 3T – testul performantelor

LG G6 vs iPhone 7 Plus vs OnePlus 3T – testul performantelor

21

LG G6, iPhone 7 Plus si OnePlus 3T apar astazi intr-un prim test care compara performantele celor 3 smartphone-uri premium. Vorbim despre un LG G6 care a fost lansat recent, despre un iPhone 7 vechi de 6 luni si despre un OnePlus 3T care este de cateva luni disponibil pe piata, iar dupa cum va imaginati deja, iPhone 7 Plus castiga fara drept de apel.

Desi iPhone 7 Plus castiga acest test de performante, diferenta fata de OnePlus 3T nu este chiar atat de mare, desi terminalul nu are noul chip Qualcomm Snapdragon 835. Nici LG G6 nu este echipat cu el, dar in ciuda acestui lucru, performantele sale sunt mult mai slabe decat ale ambelor smartphone-uri, iar acest lucu nu este surprinzator.

Desi OnePlue 3T are acelasi chip Qualcomm Snapdragon 821 precum LG G6, el are totusi 6 GB RAM, iar asta il ajuta foarte mult la redeschiderea aplicatiilor din fundal. iPhone 7 Plus are doar 3 GB RAM, mai putin decat ambele smartphone-uri Android, insa optimizarea excelenta a sistemului de operare si procesorul mult mai performant, ii ofera performante mai bune.

iPhone 7 Plus este regle smartphone-urilor in performante inca din luna septembrie a anului trecut, intrecand fara drept de apel toate terminalele. Atat testele de acest gen, cat si AnTuTu au confirmat faptul ca iPhone 7 Plus este cel mai performant smartphone de pe piata, insa lucrurile s-ar putea schimba dupa lansarea Samsung Galaxy S8.