Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran imens

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch si rezolutie 4K, 6 GB RAM completand o reteta de succes.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in 2017 de catre compania Samsung, iar conform unor informatii aparute astazi, el va avea cateva caracteristici surprinzatoare. Mai intai vedeti in imaginea de mai jos o presupusa schita a Samsung Galaxy Note 8 care ar fi fost preluata dintr-una dintre fabricile companiei Samsung, unde sunt testate prototipurile.

Conform informatiilor de astazi, Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch si rezolutie 4K. Da, ati citit bine Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran aproape la fel demare precum cel al unei tablete, iar asta pentru ca, in baza schitei de mai jos, marginile panoului frontal urmeaza sa dispara si in acest produs.

Cu o diagonala de 6.4 inch, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, daca ne luam dupa specificatiile acestei rezolutii. In realitate, exista o foarte mare sansa ca Samsung Galaxy Note 8 sa aiba de fapt o rezolutie de 4428 x 2160 pixeli pentru ca lungimea ecranului este cu mult mai mare decat latimea si neobisnuita pentru o asemenea rezolutie.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran imens

Totusi, implementarea unui ecran cu diagonala de 6.4 inch in Samsung Galaxy Note 8 este o miscare extrem de curajoasa, chiar si din partea companiei Samsung. Vorbim despre o dimensiune extrem de mare pentru un ecran de smartphone, insa Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa fie cu mult, mult mai spectaculos decat Samsung Galaxy Note 7.

Pentru a sustine un ecran atat de mare, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba cele doua chip-uri Qualcomm Snapdragon 835, sau Exynos 8895. Acestea sunt folosite si in Samsung Galaxy S8, dar pentru Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea frecvente mai mari pentru a sustine si o rezolutie de lucru mult mai mare decat la alte terminale.

In final, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba si 6 GB RAM, exact precum terminalele Samsung Galaxy S8 vandute in China, nu si in Europa. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi extrem de interesant si cu mult in fata competitorilor Samsung multumita ecranului atat de mare si a rezolutiei pe masura.

samsung galaxy note 8 noutati