SemiRestore-Lite curata iOS 10 de tweak-uri

SemiRestore-Lite este versiunea pentru iOS 10 a programului SemiRestore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata chiar in cursul zilei de ieri. Conform dezvoltatorului sau, SemiRestore-Lite este o aplicatie care poate fi rulata din terminalele noastre si le curata de toate tweak-urile si aplicatiile instalate prin intermediul Cydia.

Vorbim despre un utilitar care a fost creat doar pentru acest scop, el neavand functionalitatea necesara si pentru a sterge intregul jailbreak, sau aplicatia Cydia. Cydia Eraser a fost creata in acest scop, insa SemiRestore-Lite curata terminalele doar de ceea ce am instalat prin intermediul Cydia, nu si de aceasta aplicatie in sine, sau de jailbreak.

Spre deosebire de versiunile anterioare ale SemiRestore, noua SemiRestore-Lite functioneaza direct din iDevice-uri is trebuie instalata manual, apoi rulata folosind aplicatia MobileTerminal. Procesul permite efectuarea procedurii fara a folosi un calculator, astfel ca SemiRestore-Lite le permite utilizatorilor sa faca totul mult mai simplu.

Daca sunteti interesati de aplicatia SemiRestore-Lite pentru iDevice-uri, atunci o puteti descarca de aici.

semirestore-lite