Waze – aplicatia pentru iPhone a fost actualizata azi

Versiunea 4.21 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Versiunea noua a Waze vine astazi cu mentiunea ca 75 de milioane de soferi din lumea intreaga folosesc aplicatia in fiecare zi pentru ghidare pe strazile globale. Avand in vedere numarul mare de soferi, aplicatia are o interfata imbunatatita cu afisarea mai clara a marcajelor drumurilor, dar si a punctelor de interes pe care le intalnim in calatorii.

Mai mult decat atat, acum aplicatia Waze afiseaza mult mai clar schimbarile pentru directiile de mers, intersectiile complicate si alte indicatii similare. Diverse probleme de functionare au fost deasemenea rezolvate, astfel ca in final avem aprte de o experienta de folosire mult mai buna.

“Thanks for using Waze, where 75 million drivers beat traffic every day with real-time help from other drivers. We’re constantly improving the app for you, so check out what’s new this version:
– The Waze map has a new, improved design with more distinct road labels and landmarks – making it simpler than ever to find your way.
– Know where you came from to know where you’re going. Now, you can more easily understand U-turns and complicated junctions because Waze marks where you’ve already driven.
– Minor bug fixes and improvements”

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze-actualizarei-noutati-iphone