Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 poate rula si Windows Vista (VIDEO)

iPhone 7 poate rula si Windows Vista (VIDEO)

iPhone 7 poate rula Windows Vista, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o demonstratie foarte clara a acestei dovezi a versatilitatii terminalului Apple. Acum mai bine de o saptamana v-am aratat ca iPhone 7 ruleaza Windows XP, iar acum vedem o noua demonstratie a faptului ca emulatorul iBox pentru iOS poate face aproape orice, cu jailbreak.

Windows Vista Starter este instalat pe acest terminal iPhone 7, deci vorbim despre o versiune mai “lite” a Windows care sa poata rula pe hardware-ul iPhone 7. Desi terminalul are putere de procesare foarte mare, emulatorul i le reduce substantial din cauza modului in care a fost gandit, asa ca sistemul de operare nu ruleaza chiar grozav pe iPhone 7.

In ciuda acestui lucru, simplul fapt ca iPhone 7 poate rula Windows Vista este uimitor, dar probabil vom avea si dovezi ale posibilitatii de a rula alte sisteme de operare. Pana atunci, acest hack care permite instalarea Windows Vista pe iPhone 7 este cel mai tare al lunii martie, mai interesant decat ce privind rularea Windows XP pe terminal.

Voi ce parere aveti ?

 • Alta_intrebare

  Da uimitor….

 • tomi

  Are 10.2.1 i7 Jailbreak.!?

 • Srb Srb

  Cum sa strici frumusete de iphone 7 cu mizeria de vista?!

 • esra2013

  Era ceva dacă rula Windows 7 fluid! Cum instalează ?

 • Srb Srb

  Doamne,dar Apple chiar a facut ceva din moment ce suntem aproape deja in Aprilie si nici o schita cu fizicul iphone 8…daca avem memoria buna, ne aducem aminte ca prima schita cu iphone 6 a aparut pe un calculator ce rula windows xp la sf lunii februarie

 • Dragos Oszkar

  uimitor
  de ce pe ANDROID IEFTIN nu se poate pune asa ceva?
  va zic eu: nu sunt bune de nimic.

 • Dragos Oszkar

  masuri de securitate superioare
  MAI VEZI ASA CEVA IN ZIUA DE ASTAZI?

 • Florin Gabriel Haja

  Despre iOS 7 chiar nu știam nimic înainte de lansare. A fost o schimbare mult peste așteptări acum 4 ani, când lumea și-l imagina ca un iOS 6 fără efecte de reflexie

 • Srb Srb

  Ios este lucrat in casa apple usa este mai usor de tinut “inchis” asa cum a fost si proiectul mac pro 2012. Aici vorbim de iphone produs testat si asamblat in china

 • Viorel Predatorul

  Dar comentariile tale sunt bune de ceva Ismaile? Tu nu realizezi ca trolezi si scrii comentarii provocatoare? Macar ai mai invatat sa scrii corect romaneste? Ca de nu, ai putea sa scrii in turceste si citim noi mai bine cu google translate.

 • Viorel Predatorul

  Mi se pare fantastic faptul ca Windows functioneaza pe iPhone, insa aprecierea mea este pentru ambele: atat pentru iPhone cat si pentru Windows. Nu este usor sa faci un sistem de operare care sa fie compatibil cu atatea versiuni de hardware, iar prin asta, Windows dovedeste o versatilitate fantastica.

  Mi-ar placea sa vad daca si Mac OS functioneaza pe iPhone, dar stiu ca asa ceva este imposibil, nu pentru ca iPhone este incapabil de a sustine Mac OS, ci pentru ca Mac OS nu este suficient de avansat incat sa functioneze pe un dispozitiv mobil ca iPhone.