iPhone 7 poate rula si Windows Vista (VIDEO)

iPhone 7 poate rula Windows Vista, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o demonstratie foarte clara a acestei dovezi a versatilitatii terminalului Apple. Acum mai bine de o saptamana v-am aratat ca iPhone 7 ruleaza Windows XP, iar acum vedem o noua demonstratie a faptului ca emulatorul iBox pentru iOS poate face aproape orice, cu jailbreak.

Windows Vista Starter este instalat pe acest terminal iPhone 7, deci vorbim despre o versiune mai “lite” a Windows care sa poata rula pe hardware-ul iPhone 7. Desi terminalul are putere de procesare foarte mare, emulatorul i le reduce substantial din cauza modului in care a fost gandit, asa ca sistemul de operare nu ruleaza chiar grozav pe iPhone 7.

In ciuda acestui lucru, simplul fapt ca iPhone 7 poate rula Windows Vista este uimitor, dar probabil vom avea si dovezi ale posibilitatii de a rula alte sisteme de operare. Pana atunci, acest hack care permite instalarea Windows Vista pe iPhone 7 este cel mai tare al lunii martie, mai interesant decat ce privind rularea Windows XP pe terminal.

Voi ce parere aveti ?