iPhone 7 hack permite instalarea Windows XP

iPhone 7 a fost lansat toamna trecuta de catre compania Apple, insa multumita solutiei de jailbreak pentru el, astazi avem ocazia de a vedea, probabil, cel mai tare hack. Mai exact, vorbim despre un iPhone 7 pe care ruleaza Windows XP prin intermediul unui emulator special care a fost instalat pe terminal dupa ce i-a fost facut jailbreak.

iBox si bochs au fost folosite pe iPhone 7 pentru a oferi suport in ideea rularii Windows XP, un sistem de operare foarte vechi, care nu ar recunoaste hardware-ul din terminal. In ciuda acestui lucru, intregul proiect este mai mult decat interesant, si ne arata cat inclusiv cele mai noi produse pot rula sisteme de operare vechi.

iPhone 7 nu este primul iPhone pe care a fost instalat Windows XP, insa este cel mai nou dintre ele pe care sistemul de operare este demonstrat. Daca aveti jailbreak, un iPhone 7 si doriti sa obtineti ceva similar pe terminalul vostru, atunci puteti gasi in aceasta pagina toate cele necesare pentru a face instalarea pe dispozitivul vostru.