Samsung Galaxy S8 Plus prezentat in toata splendoarea

Samsung Galaxy S8 Plus apare in noi imagini care-i prezinta ecranul in toata splendoarea impreuna cu noua experienta de utilizare.

Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi in cele mai clare imagini publicate pana in prezent, ele aratandu-ne un “monstru” de telefon cu un ecran de 6.2 inch. Eliminarea butonului Home al Samsung Galaxy S8 Plus si includerea unui ecran care acopera aproape intregul panou frontal, transforma acest terminal intr-un dispozitiv impunator.

Vorbim despre un Samsung Galaxy S8 Plus care este foarte lung si nu prea lat, deci per total seamana cu o telecomanda mai “grasuta”, insa vizualizarea de continut multimedia va fi o adevarata placere. Ca si aspect, Samsung Galaxy S8 Plus nu arata la fel de bine precum Samsung Galaxy S8 din cauza lungimii foarte mari, insa pentru multi asta nu va conta.

Ecranul de 6.2 inch integrat intr-o carcasa atat de mica va oferi o cu totul alta experienta de a vizualiza continut multimedia pe Samsung Galaxy S8 Plus. Puteti vedea ca imaginile par sa intinda de la o margine la alta a carcasei Samsung Galaxy S8 Plus, ele parand sa acopere intreaga suprafata a terminalului, de la o margine la alta a carcasei.

Samsung Galaxy S8 Plus prezentat in toata splendoarea

Acesta este si efectul pe care cei de la Samsung doreau sa il creeze pentru Samsung Galaxy S8 Plus, iar multumita imaginilor putem vedea cat de usor va fi inregistrarea pozelor. Navigarea pe internet va fi deasemenea o placere pe Samsung Galaxy S8 Plus, iar vizualizarea clipurilor video va fi mult mai buna pe ecranul ultra-wide al dispozitivului.

Majoritatea imaginilor pe care le-am vazut pana acum erau cu Samsung Galaxy S8, insa vanzand si un Samsung Galaxy S8 Plus ne putem da seama de schimbarea ce va veni. Foarte multi producatori ofera terminale cu ecrane mari, insa cu Samsung Galaxy S8 Plus cei de la Samsung fac o schimbare pe care alti producatori deocamdata nu sunt pregatiti sa o ofere.

Avand in vedere forma destul de ciudata a Samsung Galaxy S8 Plus, cred ca foarte multa lume se va orienta spre Samsung Galaxy S8 in locul “fratelui” mai mare. Si Samsung ar favoriza productia Samsung Galaxy S8 in detrimentul celei pentru Samsung Galaxy S8 Plus, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua vanzarile.

samsung galaxy s8 plus imagini