Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 apar intr-o noua comparatie

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 apar astazi intr-o noua poza care ne arata dimensiunile reale ale celor doua smartphone-uri premium ce vor concura in curand pe pietele gobale. Vorbim despre o poza facuta in asia cu Samsung Galaxy S8 si iPhone 7, ea prezentandu-ne mult mai clar cele doua smartphone-uri si exact cum vor fi ele comparate.

Am vazut acum cateva saptamani alte poze in care Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 erau prezentate, insa acelea erau de rezolutie proasta, asa ca acum vedem lucrurile mai clar. Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 au dimensiuni diferite, terminalul coreenilor fiind mult mai inalt, dar el are deasemenea si un ecran cu diagonala de 5.8 inch, asa ca e normal sa fie mai mare.

Ar fi fost interesant sa vedem o comparatie intre modelele jet black ale Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 pentru a ne da seama cum arata cele doua culori. In lipsa unei asemenea comparatii, acum, intre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7, ramanem doar cu ceea ce se vede in imaginea de mai jos, multe persoane urmand a avea o alegere grea in viitor.

Separat de imaginea cu Samsung Galaxy S8 si iPhone 7, mai jos puteti vedea si o imagine cu noul smartphone Samsung, interfata sa fiind prezentata. Nimic din ceea ce vedem acum in legatura cu Samsung Galaxy S8 nu este nou, dar oare ce mai poate fi prezentat nou in legatura cu acest smartphone despre care am aflat atatea si atatea informatii ?

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 1