Cand va fi lansat noul produs revolutionar al Apple

Urmatorul produs revolutionar al companiei Apple nu va fi iPhone 8, ci o pereche de ochelari pentru realitate augmentata pe care compania americana ii are in dezvoltare. Conform unor informatii aparute recent, aceasta pereche de ochelari pentru realitate augmentata intrat in proces de dezvoltare inca de anul trecut la Apple.

Proiectul se afla intr-un stadiu avansat, cu sute de angajati lucrand la ochelari, insa va fi nevoie de cel putin inca un an pentru ca ochelarii pentru realitate virtuala sa fie lansati. Totul a inceput ca un proiect pilot in cadrul companiei Apple, cei de acolo dorind sa vada daca un produs de acest gen ar putea avea vreo sansa de a fi lansat pe piata.

Pe masura ce lucrurile au devenit mai clare si produsul a inceput sa prinda forma, cei de la Apple au inceput sa investeasca tot mai mult in dezvoltarea ochelarilor pentru realitate augmentata. Proiectul este atat de important, incat compania Apple ii acorda prioritate in fata celui pentru a dezvolta o masina, sau un sistem de ghidaj autonom pentru automobile.

Este destul de neobisnuit sa aflam ca o pereche de ochelari pentru realitate augmentata sunt mai importanti decat o masina, insa Apple stie ce poate vinde mai bine. Din moment ce Apple a ajuns la aceasta concluzie, atunci este clar ca dezvoltarea unei masini este mult mai complicata decat si-au imaginat multi manageri din Cupertino.

Pana acum am auzit doar informatii de acest gen despre perechea de ochelari pentru realitate augmentata pe care Apple o dezvolta, insa pe masura ce proiectul avanseaza, probabil vom afla si informatii noi.

“Apple first began to build a team to examine the feasibility of a head-worn device more than a year ago. Now, it is devoting more resources to its augmented-reality efforts, with the aim of taking it from a science project towards a consumer product, according to people familiar with the company’s plans. However, any launch is still at least a year away, perhaps much longer. Apple declined to comment.  AR seems to have overtaken Apple’s secretive car project as the company’s top priority for its next big launch, beyond the iPhone.”

apple ochelari realitate augmentata proiect