iOS 11 va face Siri mult mai inteligent

iOS 11 urmeaza sa aduca o suita intreaga de functii noi pentru asistentul personal Siri al companiei Apple, conform unor informatii de astazi. Mai exact, incepand cu iOS 11, Siri urmeaza sa beneficieze si mai mult de pe urma inteligentei artificiale dezvoltate in cadrul companiei Apple, iar totul spre beneficiul utilizatorilor globali.

Mai exact, Siri din iOS 11 va avea integrate noi functii pentru aplicatia Mesaje, separat de cele din prezent care permit citirea si trimiterea de mesaje. Mai mult decat atat, Siri ar urma sa permita inclusiv efectuarea de sincronizari iCloud, asistentul personal urmand a invata si din tabieturile zilnice ale utilizatorilor pentru a le preintampina mai usor nevoile.

Siri va analiza aplicatiile folosite de catre noi in iOS 11 si va sti cum sa functioneze in baza contextului comenzilor care ne sunt date pentru unele aplicatii. Mai mult decat, toate aceste date vor fi sincronizate intre toate produsele unui utilizator, deci el va beneficia de un Siri mai “personal” pe iPhone, Mac, iPad, sau chiar Apple TV.

Siri este imbunatatit anual de catre compania Apple, asa ca pentru iOS 11 asteptam fara discutie imbunatatiri pentru asistent, dar deocamdata nimeni nu stie exact ce va fi oferit. Nu ar fi exclus ca Siri sa beneficieze mai mult de pe urma inteligentei artificiale, insa este greu de spus exact ce fel de functii va implementa compania Apple.

Toate aceste noutati au la baza coroborarea unor informatii dintr-un brevet de inventie al Apple cu presupuse detalii de la angajati ai companiei.

ios 11 siri inteligent