Prima Pagina Facebook Facebook Messenger partajeaza temporar locatia noastra

Facebook Messenger partajeaza temporar locatia noastra

Facebook Messenger are incepand de astazi o noua functie complet neasteptata, ea permitandu-ne sa ne partajam temporar locatia cu prietenii. Nimeni nu stia ca aceasta functie va fi lansata pentru Facebook Messenger, ea nefiind prezentata pana acum, deci Facebook a reusit sa ne faca o adevarata surpriza cu lansarea sa de azi.

Conform celor de la Facebook, noua functie Facebook Messenger pentru partajarea temporara a locatiei poate fi facuta individual cu prieteni, sau cu grupuri. Dupa activarea partajarii locatiei prin Facebook Messenger, oricine are acces la ea, ne va putea vedea locatia timp de doar o ora, dupa care partajarea va fi dezactivata.

Pana in 2015, Facebook Messenger partaja automat locatia noastra cu prietenii, dar din motive evidente ea a fost eliminata de catre compania Facebook. Acum, optiunea de a partaja temporar locatia noastra prin Facebook Messenger va putea fi facuta folosind iconita pentru localizare si accesarea optiunilor disponibile in sectiunea More.

Functia este implementata pentru a ajuta prietenii sa se gaseasca mai usor, iar Facebook Messenger va afisa perioada de timp ramasa pentru partajarea locatiei noastre. Avand in vedere ca aceasta noua functie a Facebook Messenger este activata manual, acum nimeni nu se va putea plange ca ea incalca intimitatea, sau ca genereaza consum mare de energie.

“Today we’re excited to announce a new way to share your location in Messenger. Our new Live Location feature makes it simple and seamless for you to choose to share where you are with your friends and family. This is rolling out globally and is available on both iOS and Android.”

facebook live location iphone

  • Dragos Oszkar

    facebook mai rupe bateria sau au rezolvat problemele?

  • xyz

    Mai bine apas 100 de butoane decat sa scriu unde sunt, nu ?
    servicii de monitorizare ascunse sub bunele intentii. nu mai acceptati toate cacaturile astea si dezinstalati aplicatia