iOS 10.3 – probleme pe iPhone si iPad

iOS 10.3 nu este lipsit de probleme dupa instalare pe iPhone, iPad si iPod Touch, insa ele nu sunt chiar atat de mari precum ar crede unii.

iOS 10.3 a fost lansat aseara de catre compania Apple dupa 2 luni de testare in versiune beta cu utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. iOS 10.3 a fost asteptat de catre foarte multa lume deoarece aduce o serie de noutati interesante, dar separat de asta el rezolva unele probleme de functionare si imbunatateste securitatea generala a terminalelor.

Desi iOS 10.3 a fost asteptat de multa lume si instalat de la fel de multa lume, exista desigur si unele probleme raportate de catre utilizatori. Incepem cu binecunoscutele plangeri privind autonomia bateriei, unii utilizatori afirmand ca iOS 10.3 reduce substantial consumul de energie dupa cateva ore de la instalarea actualizarii.

Desigur ca nici macar cei care au folosit versiunile beta nu pot spune ca versiunea finala a iOS 10.3 are probleme cu autonomia bateriei, sau cel putin nu dupa 10 minute de folosire. Trecand mai departe, multa lume se plange de aparitia unor intarzieri, lag, in folosirea iPhone si iPad dupa instalarea iOS 10.3 din cauza noilor animatii si a altor schimbari interne.

iOS 10.3 – probleme pe iPhone si iPad dupa instalare

Pe parcursul utilizarii versiunilor beta ale iOS 10.3 am intalnit lag in interfata destul de des, dar acest lucru era normal avand in vedere tipul build-urilor. Nu este normal ca versiunea finala a iOS 10.3 sa aiba probleme de acest gen, insa nu este prima oara cand ele apar dupa lansarea unei actualizari importante pentru iOS pe iPhone si iPad.

Separat de aceste probleme, s-ar putea sa intalniti blocaje ale aplicatiei Camera in iOS 10.3, sau blocaje ale altor aplicatii native ale sistemului de operare. Acestea se intampla mult mai rar decat lag-ul, dar exista posibilitatea sa intampianti orice fel de probleme in iOS 10.3, desi per total experienta de utilizare este una buna.

Majoritatea celor care au instalat iOS 10.3 sunt foarte multumiti de performantele sistemului de operare si de noile functii oferite de catre Apple. In cazul meu, autonomia bateriei iOS 10.3 a crescut fata de versiunile anterioare cu cateva zeci de minute, deci s-ar putea sa aveti parte si de o surpriza placuta de acest gen.

ios 10.3 probleme iphone ipad