Apple Watch 3 va avea 4G LTE si cartela SIM

15

Apple Watch 3, sau Seria 3, indiferent cum il va numi compania Apple, va include conectivitate 4G LTE, conform unor informatii obtinute de la partenerii celor din Cupertino. Apple Watch 3 urmeaza sa fie lansat pe piata in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform acestor informatii, el urmeaza sa vina cu o functie pe care multi o asteapta de ani de zile.

S-a spus ca Apple Watch Seria 2 trebuia sa includa conectivitate 4G LTE, insa cei de la Apple au renuntat la idee din cauza autonomiei scazute a bateriei. Pentru Apple Watch 3 exista sansa ca aceasta problema sa fi fost rezolvata, iar conectivitatea 4G LTE va oferi independenta ceasului fata de iPhone, lucru pe care multi il asteapta inca de la primul model.

Pentru a oferi conectivitate 4G LTE, compania Apple va permite includerea unei cartele SIM in Apple Watch 3, deci exista sansa ca produsul sa fie mai gros decat Apple Watch Seria 2. Daca Apple va include conectivitate 4G LTE in Apple Watch 3, exista o sansa foarte mare ca mai multi operatori de telefonie mobila sa vanda ceasul inteligent.

Apple inca mai are unele probleme cu bateria si dimensiunile Apple Watch 3, insa cei din Cupertino ar putea folosi VoIP si transfer de date prin CAT-M1 pentru a tine autonomia bateriei la un nivel acceptabil. Apple Watch 3 ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple in cursul toamnei acestui an si ar putea fi prezentat impreuna cu iPhone 8.

“We understand a model of the next Apple watch will include a SIM card, and therefore is likely to support LTE. We understand some issues remain, including battery life and form factor size, but significant progress has been made. Apple may be employing VOIP and data across a CAT-M1 connection for superior battery life.”

apple watch 3 4g lte