Apple Watch 3 va avea 4G LTE si cartela SIM

Apple Watch 3, sau Seria 3, indiferent cum il va numi compania Apple, va include conectivitate 4G LTE, conform unor informatii obtinute de la partenerii celor din Cupertino. Apple Watch 3 urmeaza sa fie lansat pe piata in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform acestor informatii, el urmeaza sa vina cu o functie pe care multi o asteapta de ani de zile.

S-a spus ca Apple Watch Seria 2 trebuia sa includa conectivitate 4G LTE, insa cei de la Apple au renuntat la idee din cauza autonomiei scazute a bateriei. Pentru Apple Watch 3 exista sansa ca aceasta problema sa fi fost rezolvata, iar conectivitatea 4G LTE va oferi independenta ceasului fata de iPhone, lucru pe care multi il asteapta inca de la primul model.

Pentru a oferi conectivitate 4G LTE, compania Apple va permite includerea unei cartele SIM in Apple Watch 3, deci exista sansa ca produsul sa fie mai gros decat Apple Watch Seria 2. Daca Apple va include conectivitate 4G LTE in Apple Watch 3, exista o sansa foarte mare ca mai multi operatori de telefonie mobila sa vanda ceasul inteligent.

Apple inca mai are unele probleme cu bateria si dimensiunile Apple Watch 3, insa cei din Cupertino ar putea folosi VoIP si transfer de date prin CAT-M1 pentru a tine autonomia bateriei la un nivel acceptabil. Apple Watch 3 ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple in cursul toamnei acestui an si ar putea fi prezentat impreuna cu iPhone 8.

“We understand a model of the next Apple watch will include a SIM card, and therefore is likely to support LTE. We understand some issues remain, including battery life and form factor size, but significant progress has been made. Apple may be employing VOIP and data across a CAT-M1 connection for superior battery life.”

apple watch 3 4g lte

15 COMENTARII

  1. Prefer un Watch mai subtire decat o chinezarie cu cartela SIM. Nu ma duc fara telefon nici pana la ABC-ul din colt, deci nu mi-ar folosi la nimic conectivitatea – inca un abonament sau Prepay, deci inca un necaz.

  2. Nu este ok! Vreau sa fie mai subțire ,autonomie mai mare,sa ruleze YouTube , sa fie implementat in appstore fete (cadrane) și sa instalezi ,sa poți intra pe safari pentru watchOS etc. Într-un cuvânt sa fie cu adevărat Smart ! Cartela 4g nu m-a interesează

  3. Încărcarea prin inducție de la distanţă este absolut imposibilă deocamdată, și probabil că nu va fi posibilă într-un orizont de timp rezonabil.

  4. Apple a realizat pana acum imposibilul și o va face incontinuare! Încărcare prin inducție de la distanță de un metru poate doi va face Apple watch King ! Cu aplicație de monitorizat somnul fără sa dai ceasul de la mâna jos niciodată

  5. ar fi ceva ca operatorii de telefonie sa iti mai dea un sim care sa il bagi in AW cu acelasi numar de telefon care il ai pe iPhone. de ex. daca esti la alergat fara iPhone sa poti primi apelurile telefonice pe AW. cum vor unii sa se uite la youtube sau sa navigheze pe internet pe AW mi se pare o porcarie, sa fim seriosi….pe un display asa de mic….

  6. iTu este super buna idea ta ,dar de ce sa nu mearga si youtube ,browser etc. tot dam bani pe el! Nu? Cred ca cel mai tare mar bucura sa existe in appstore fete multiple cu diferite animati!