iOS 10.3 – iata de ce este mai rapid pe iPhone si iPad

iOS 10.3 este mai rapid pe iPhone si iPad, modul in care functioneaza interfata sistemului de operare fiind modificat de catre compania Apple. Foarte multa lume a raportat faptul ca iOS 10.3 este mai rapid decat versiunile anterioare pe multe dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar un inginer al companiei Apple ne explica si de ce se intampla asta.

Conform acestui inginer al companiei Apple, iOS 10.3 este mai rapid deoarece au fost modificate unele dintre animatiile interfetei de utilizator a sistemului de operare. Durata de rulare a unor notificari din iOS 10.3 a fost redusa, in timp ce alte notificari au fost modificate pentru a genera impresia ca iDevice-urile sunt mai rapide.

Ceea ce spune inginerul companiei Apple in legatura cu iOS 10.3 este ceea ce multi au vazut inca din primele versiuni beta ale sistemului de operare pentru iDevice-uri. Totusi, afirmatia sa vine sa confirme faptul ca Apple se ingrijeste de performantele sistemului de operare iOS 10.3 si vrea sa ne ofere o experienta de utilizare cat mai buna pentru terminale.

Acestea fiind spuse, daca aveati impresia ca iOS 10.3 este mai rapid decat alte versiuni, ei bine nu vi s-a parut, deoarece acest lucru se si intampla.

https://twitter.com/NotoriousBUGS/status/846539233305124865