iOS 10.3 – asa instalezi versiunea finala daca o ai pe cea beta

iOS 10.3 este disponibil de noaptea trecuta pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, multe schimbari fiind oferite pentru noi. iOS 10.3 a fost testat o buna perioada de timp si in versiune beta, iar multi utilizatori au instalat inclusiv versiunea beta publica a sistemului de operare, iar acum ei nu o pot instala pe cea finala.

Totul are la baza faptul ca versiunea finala a iOS 10.3 are un build usor diferit fata de ultimele versiune beta si public beta oferite de catre compania Apple. Mai exact, versiunea finala a iOS 10.3 are build-ul 14E227, in timp ce versiunea beta are build-ul 14E227a, iar aceasta schimbare impiedica afisarea versiunii finale pentru voi in terminale.

Desi cred ca intre ultima versiune beta a iOS 10.3 si cea finala alnsata de catre compania Apple nu exista vreo diferenta, nimeni nu va poate opri sa o instalati. Procedura este una foarte simpli si implica stergerea profilului in baza caruia ati instalat iOS 10.3 beta si public beta in terminalele voastre, iar daca stiti sa faceti asta, pasii de mai jos sunt inutili pentru voi.

Pentru a instala versiunea finala a iOS 10.3 daca o aveti pe cea beta, sau public beta, trebuie sa :

  1. Accesati Settings > General > Profiles, Configurari > General > Profil.
  2. Acum accesati profilul iOS Beta/Public Beta Software Profile.
  3. Apasati butonul Delete Profile, Stergere Profil.
  4. Dupa stergere reporniti terminalul inchizandu-l folosind butonul Power si repornindu-l folosind acelasi buton.
  5. Acum mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si faceti instalarea.

Dupa urmarea procedurii veti avea iOS 10.3 instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

ios 10.3 final beta

5 COMENTARII