Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8: 3 lucruri pe care Bixby le face mai bine...

Samsung Galaxy S8: 3 lucruri pe care Bixby le face mai bine ca Siri

Samsung Galaxy S8 va avea un asistent personal Bixby, care ar urma sa aiba functii superioare asistentului personal Siri din iPhone.

Samsung Galaxy S8 va avea un nou asistent personal denumit Bixby, el fiind rezultatul unui proces de dezvoltare initiat de catre creatorii Siri. Samsung a cumparat compania acestora si va implementa in Samsung Galaxy S8 o parte dintre tehnologiile lor pentru inceput, altele urmand a fi disponibile pe parcursul acestui an pentru utilizatorii globali.

Vorbim despre tehnologii noi pentru Samsung Galaxy S8 prin Bixby, iar unele dintre ele urmeaza sa fie mai bune decat cele existente in asistentul personal Siri. Incepem cu integrarea adanca a Bixby in aplicatiile pe care Samsung Galaxy S8 le va putea rula, chiar daca ele nu au integrat suport pentru noul asistent personal al coreenilor.

Spre deosebire de Siri, Bixby ar trebui sa poata controla aplicatiile din Samsung Galaxy S8 fara ca dezvoltatorii acestora sa implementeze suport pentru el. Cu Bixby ar trebui sa poata fi controlate in totalitate aplicatiile Samsung Galaxy S8, indiferent despre ce functii ar fi vorba, lucru pe care Siri il permite doar in masura in care dezvoltatorii ofera suportul pentru ele.

Samsung Galaxy S8: 3 lucruri pe care Bixby le face mai bine ca Siri

Continuand, Bixby din Samsung Galaxy S8 va beneficia de un sistem de inteligenta artificiala care va fi capabil sa isi dea seama ce facem intr-o anumita aplicatie pentru a ne permite sa continuam utilizarea folosind comenzi vocale. Mai exact, daca suntem intr-un anumit meniu al unei aplicatii din Samsung Galaxy S8, Bixby va si in care suntem si va permite continuarea utilizarii aplicatiei in mod natural.

In final, Bixby din Samsung Galaxy S8 va fi capabil sa inteleaga si comenzi partiale rostite de catre utilizatori pentru a le rula. Spre exemplu, daca utilizatorul nu vorbeste bine limba engleza, sau daca Bixby nu recunoaste complet cuvintele, el va fi totusi capabil sa ruleze acea functie pe Samsung Galaxy S8 in baza informatiilor limitate.

Toate aceste noutati privind Bixby din Samsung Galaxy S8 au fost fie anuntate de catre compania Samsung in prezentarea pentru asistent, fie confirmate de diverse zvonuri. Indiferent de situatie, noul asistent personal Bixby din Samsung Galaxy S8 ar trebui sa ofere o serie de functii foarte interesante pentru utilizatorii globali.

samsung galaxy s8 bixby siri

 • Srb Srb

  Cum arata betele astea. Abia astept Bixby trixie

 • Brainstorm

  S8-ul nu arată rău, dar nici bine. Poate sunt eu prea subiectiv, dar dacă tot e sticla, fa-o dreapta nu curbata pe margini. Sper ca Apple va merge pe alt design dacă va trece pe sticlă. Îmi place spatele din aluminiu și butonul cu amprenta pe partea frontala. Marele dezavantaj este rama foarte groasa a ecranului. Pff, sper ca Apple va reuși sa împace și varza, dar și capra.

 • Srb Srb

  yep…nu stiu cat de usor va fi cu cititorul de amprenta…cel putin lg care pune tot pe spate, il are centrat

 • V.P

  Sunt SUPERBE !! 👻👻👻

 • icetkk

  Cititorul de amprentă pe spate este un compromis. Nu contează că e centrat sau nu, tot nasol e! Design-ul trebuie să fie mai mult decât cum arată un produs!

 • Srb Srb

  yea baby

 • Heath

  În unele situații să stii că este chiar mai ergonomic pe spate, în general degetul arătător sta mereu prin zona aia când apuci telefonul,
  iar daca schimbarea se datorează unui ecran care ocupa mai tot frontalul este binevenita. Probabil nu ai folosit un senzor pe spate, dar în două zile ai vedea că nu-i dracu chiar așa negru…

 • Heath

  Daca era sub camera centrat ai fi spus că nu-i sta bine, că nu e simetric cu flash-ul la dreapta camerei și amprenta sub ea….Și stii asta :))

 • icetkk

  Nu am zis că e greu de folosit. Folosesc zilnic cititor de amprentă pe spate. Odată ce te obișnuiești cu el, e chiar la îndemână (îndedeget, ar fi fost mai potrivit).

  Eu altceva spun și ai să-mi dai dreptate.

  Cu ăsta trebuie să te obișnuiești, pe cel de pe panul frontal îl vezi, ai direct coordonate să duci degetul pe el.

  Și controller-ul de PS sau Xbox ar fi putut avea butoanele pe partea inferioară, să le apeși cu arătătorul și cu degetul mijlociu. Odată obișnuit, te-ai fi jucat la fel de bine cum te joci acum cu ele “normal”.

  Ideea e ca trebuie să vezi unde pui degetul. De abia după aia te obișnuiești și nu te mai uiți.

 • Srb Srb

  si nu poti debloca telefonul cand e pe masa,banuiesc ca si acesta este un mic inconvenient
  La note 7, chiar daca vroiai sa il deblochezi cu iris,ori trebuia sa te ridici tu sa “te uiti” la telefon, ori sa ridici telefonul spre fata ta. Deci, inconvenientul cititorului pe spate nu este rezolvat prin iris scanner

 • Srb Srb

  ai dreptate, ce vrei, cand esti obisnuit cu perfectiunea…gasesti nod in papura la ceilalti 😀

 • Viorel Predatorul

  Foarte bine că alții dezvoltă produse mai bune decât ceea ce dezvoltă Apple! Asta va pune presiune pe Apple să dezvolte produse mai bune, și în final, consumatorul va avea de câștigat.

 • Dragos Oszkar

  mai au mult pana cand v’or ajunge APPLE in acest departament

 • Srb Srb

  deci e cam oficial, s8+ va avea dimensiuni fizice de LG V20…deci sa va luati adio de la calculele si visele cum ca ar avea 152x

 • Heath

  Nu e deloc greu, să încerce oricine să pună degetul pe camera din prima fara sa se uite, eu reușesc cu orice telefon din casa…

 • Dragos Oszkar

  lasai in pace
  sa faca ce vror
  ramanem noi la oile nostre.

 • icetkk

  Numai pentru faptul că trebuie folosit arătătorul, și e un inconvenient cititorul pe spate. Toată lumea folosește policele pentru a butona smartphone-ul.

  Eu înțeleg perfect ce spui tu și sunt parțial de acord cu tine, tu nu înțelegi ce susțin eu, așa că am să-ți expun altfel.

  Cu cititor pe față, deblochezi din prima de fiecare dată

  Cu cititor pe spate pipăi puțin sau întorci telefonul ca să te uiți până te obișnuiești cu mișcarea și poziționarea exactă a senzorului. Apoi, deblochezi din prima de fiecare dată, cu unele mici bâjbâieli uneori. E mai greu un pic când iei telefonul cu stânga și mai dificil dacă ești ud sau murdar pe mână vrei să deblochezi telefonul care e pus pe o suprafață. Dacă ar fi pe față senzorul, l-ai atinge cu un deget, dacă e pe spate, trebuie luat telefonul în mână.

 • Heath

  Bine, dar daca in locul unde se afla senzorul pe fata este înlocuit de ecran (cum e cazul la s8) se merita sa te “chinui” cu el pe spate, părerea mea…

 • icetkk

  De acord!

 • Gabriel

  Pe Lg G6 nu pune asa ceva ?!