Samsung Galaxy S8: 3 lucruri pe care Bixby le face mai bine ca Siri

Samsung Galaxy S8 va avea un asistent personal Bixby, care ar urma sa aiba functii superioare asistentului personal Siri din iPhone.

Samsung Galaxy S8 va avea un nou asistent personal denumit Bixby, el fiind rezultatul unui proces de dezvoltare initiat de catre creatorii Siri. Samsung a cumparat compania acestora si va implementa in Samsung Galaxy S8 o parte dintre tehnologiile lor pentru inceput, altele urmand a fi disponibile pe parcursul acestui an pentru utilizatorii globali.

Vorbim despre tehnologii noi pentru Samsung Galaxy S8 prin Bixby, iar unele dintre ele urmeaza sa fie mai bune decat cele existente in asistentul personal Siri. Incepem cu integrarea adanca a Bixby in aplicatiile pe care Samsung Galaxy S8 le va putea rula, chiar daca ele nu au integrat suport pentru noul asistent personal al coreenilor.

Spre deosebire de Siri, Bixby ar trebui sa poata controla aplicatiile din Samsung Galaxy S8 fara ca dezvoltatorii acestora sa implementeze suport pentru el. Cu Bixby ar trebui sa poata fi controlate in totalitate aplicatiile Samsung Galaxy S8, indiferent despre ce functii ar fi vorba, lucru pe care Siri il permite doar in masura in care dezvoltatorii ofera suportul pentru ele.

Samsung Galaxy S8: 3 lucruri pe care Bixby le face mai bine ca Siri

Continuand, Bixby din Samsung Galaxy S8 va beneficia de un sistem de inteligenta artificiala care va fi capabil sa isi dea seama ce facem intr-o anumita aplicatie pentru a ne permite sa continuam utilizarea folosind comenzi vocale. Mai exact, daca suntem intr-un anumit meniu al unei aplicatii din Samsung Galaxy S8, Bixby va si in care suntem si va permite continuarea utilizarii aplicatiei in mod natural.

In final, Bixby din Samsung Galaxy S8 va fi capabil sa inteleaga si comenzi partiale rostite de catre utilizatori pentru a le rula. Spre exemplu, daca utilizatorul nu vorbeste bine limba engleza, sau daca Bixby nu recunoaste complet cuvintele, el va fi totusi capabil sa ruleze acea functie pe Samsung Galaxy S8 in baza informatiilor limitate.

Toate aceste noutati privind Bixby din Samsung Galaxy S8 au fost fie anuntate de catre compania Samsung in prezentarea pentru asistent, fie confirmate de diverse zvonuri. Indiferent de situatie, noul asistent personal Bixby din Samsung Galaxy S8 ar trebui sa ofere o serie de functii foarte interesante pentru utilizatorii globali.

samsung galaxy s8 bixby siri