iOS 10.3 jailbreak – prima veste proasta pentru iPhone

iOS 10.3 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar la putin timp dupa aparitia sa a venit si o prima veste proasta. Mai exact, cel care a lansat solutia de jailbreak pentru iOS 10 – 10.2.1 a anuntat ca nu va lansa vreo solutie de jailbreak si pentru iOS 10.3, asa cum era de altfel si de asteptat.

Puteit vedea mai jos ceea ce a afirmat el aseara, spunand ca se lasa de lansarea solutiilor de jailbreak, deci una pentru iOS 10.3 jailbreak nu va veni de la el. Hackerul recomanda protejarea cu sfintenie a iOS 10.2.1 instalat in terminalele noastre, deoarece ar putea trece o perioada lunga de timp pana cand vom avea o noua solutie de jailbreak disponibila.

Acest hacker a fost singurul care a lansat solutii de jailbreak pentru iOS 10 si se pare ca s-a cam saturat de stresul generat de catre comunitatea celor care fac jailbreak. Aceasta evolutie a lucrurilor este intalnita la fiecare hacker care lanseaza solutii de jailbreak pentru iPhone si iPad, deci nu este neobisnuit sa vedem o finalitate de acest gen.

Desi acest hacker nu mai vrea sa lanseze solutii de jailbreak, un altul a prezentat acum mai bine de o saptamana un iOS 10.3 jailbreak pentru iPhone. El a anuntat ca intentioneaza sa-l dezvolte in vederea lansarii, dar ramane de vazut daca va si putea sa faca acest lucru pentru noi.