eMAG vinde iPhone 7 rosu la precomanda

eMAG are incepand de astazi noul iPhone 7 rosu la precomanda, compania Apple aducand intr-un final acest terminal si in magazinele resellerilor produselor sale. Veti gasi in aceasta pagina a eMAG cele doua modele ale iPhone 7 rosu, ele fiind disponibile numai in versiunile cu 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, asa cum se intampla peste tot.

eMAG, exact precum restul partenerilor Apple, preia acum precomenzi pentru iPhone 7 rosu, iar in ceea ce priveste livrarea nu ofera vreun detaliu deocamdata. Cei de la Orange anuntau ca iPhone 7 rosu va fi livrat incepand cu data de 4 aprilie, asa ca exista posibilitatea ca eMAG sa ofere exact acelasi termen de livrare in final, dupa ce va va contacta pentru confirmarea comenzii.

Spre deosebire de alti parteneri Apple, la eMAG aveti posibilitatea de a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus rosii din aceasta pagina beneficiind de un card cadou in valoare de minim 400 de LEI. Acest card cadou poate fi folosit mai apoi la cumparaturi din magazinul online al celor de la eMAG, deci va puteti cumpara o husa pentru a-l proteja, sau puteti cumpara o pereche de AirPods cu pret mai mic.

emag iPhone 7 rosu precomanda