iOS 10.3 este mai rapid decat iOS 10.2.1

38

iOS 10.3 este mai rapid decat iOS 10.2.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch, iar clipurile video de mai jos confirma fara dubiu aceasta schimbare oferita de catre Apple. Va spuneam ieric a un inginer al celor din Cupertino a confirmat faptul ca iOS 10.3 este mai rapid pe iDevice-urile noastre, oferind si o explicatie pentru aceasta schimbare.

Conform lui, compania Apple a redus durata de rulare a multor animatii si a modificat altele pentru a face iOS 10.3 mai rapid pe iDevice-uri. In majoritatea cazurilor, animatiile sunt cele care incetinesc folosirea unui sistem de operare, iar iOS 10.3 rezolva partial aceasta problema, foarte multa lume apreciind imbunatatirea.

Schimbarea facuta in iOS 10.3 pentru animatii ofera pentru iPhone, iPad si iPod Touch aceeasi rapiditate ca in iOS 10.2.1, ba chiar le face mai rapide. De la timpul necear pentru pornirea iOS 10.3 si pana la deschiderea aplicatiilor sau rularea anumitor functii, iOS 10.3 este demn de toate aprecierile in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor.

Noul sistem APFS este deasemenea demn de apreciere in baza imbunatatirilor pe care le face pentru modul in care sunt stocate datele. Per total, vorbim despre multe imbunatatiri pe care cei de la Apple le-au implementat pentru a face iOS 10.3 mai rapid, iar noi ne putem bucura de aceste schimbari in terminalele noastre.