iPhone 8 – denumirea complet neasteptata

iPhone 8 are denumirea si o serie de noutati prezentate de catre un presupus angajat al Foxconn, ce ar fi testat un prototip al Apple.

iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an si desi stim sigur ca el va veni, nu stim deocamdata ce denumire a ales compania Apple pentru noul sau produs. Conform unei presupuse surse din cadrul Foxconn, compania care asambleaza iPhone, cei de la Apple ar urma sa foloseasca denumirea iPhone Edition pentru terminalul pe care noi il stim acum ca iPhone 8.

Sursa informatiilor de astazi ar fi vazut un prototip al iPhone 8 aflat in testare la Foxconn si ea sustine ca desi terminalul va avea un ecran ce acopera intreaga carcasa, exista totusi unele diferente. Pentru inceput, nu va exista un buton Home, iar Touch ID va fi mutat in carcasa iPhone 8 pentru a permite scanarea amprentelor, deci nu ar exista un scanner sub ecran.

Noul buton Touch ID ar urma sa fie pozitionat undeva sub logo-ul Apple, aproape de mijlocul carcasei iPhone 8, insa va fi extrem de ciudat de folosit, alegerea fiind una stupida. Totusi, butonul Home urmeaza sa fie transformat intr-unul virtual care va ocupa o portiune a ecranului OLED, mai exact 0.5 inch din partea sa inferioara, conform unor zvonuri.

iPhone 8 – denumirea complet neasteptata

Desi multi asteptau o carcasa din sticla pentru iPhone 8, se pare ca Apple ar fi ales sa foloseasca in continuare o carcasa din metal, probabil aluminiu. Cei din Cupetino au descoperit ca sticla se crapa foarte usor in timpul folosirii, asa ca ar fi decis sa nu utilizeze un asemenea material pentru produsul lor pentru a nu-l face prea fragil pentru utilizare.

Continuand, iPhone 8 urmeaza sa aiba deasemenea o camera duala precum iPhone 7 Plus, insa spre deosebire de actualul terminal, ele ar trebui sa fie pozitionate vertical pe carcasa. In imaginea de mai jos puteti vedea si cum ar trebui sa arate acest iPhone 8, conform prototipului ce ar fi fost vazut de catre angajatul Foxconn, el fiind intr-adevar unul unic.

Parerea mea este ca ceste informatii privind iPhone 8 sunt partial preluate din alte zvonuri, partial inventia imaginatiei cuiva care se plictiseste prea mult. Tind sa cred ca Apple nu va lansa pe piata un produs care arata atat de stupid, insa daca iPhone 8 va arata asa, cred ca foarte multi se vor uita cu mare atentie spre alte modele, dar nu cred ca se va intampla asta.

iphone 8 concept zvon stupid