Dominion iOS10 – o tema colorata pentru iPhone si iPad

Dominion iOS10 este o noua tema colorata pentru iPhone, iPad si iPod Touch care a fost lansata zilele trecute in Cydia pentru cei care au facut iOS 10 jailbreak. In imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de schimbare implementeaza tema Dominion iOS10 pentru utilizatorii de iDevice-uri, ea fiind o tema foarte colorata pentru cei interesati sa o foloseasca.

Dominion iOS10 este compatibila cu iDevice-urile ce ruleaza iOS 7 – iOS 10, contine nu mai putin de 710 iconite pentru aplicatii, dar mai mult de atat. Separat de iconite, tema are incluse 2 noi teme pentru dock, badget-uri pentru aplicatii, modificari pentru interfata folderelor, wallpaper-uri speciale si multe alte schimbari interesante.

„Dominion iOS10 (iPhone/iPad/iPodTouch – ios7/8/9/10). Supreme blacked-out retro icon pack. Beautiful theme made by Android dev friends @DrumDestroyer. V1.0 of Dominion contains more than 710 awesome icons with unique style, 2 docks, badge, folder, magicdots, UI. For wallpapers, they can be downloaded in idevicewalls.com. Thank you for the support.”

Dominion iOS10 Este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCitti al Cydia.

Dominion iOS10

Articolul precedentSamsung Galaxy S8 si cea mai tare parodie
Articolul următorCele mai bune aplicatii pentru eMail pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.