Prima Pagina iPhone Cele mai bune aplicatii pentru eMail pe iPhone si iPad

Cele mai bune aplicatii pentru eMail pe iPhone si iPad

Manage your Inbox este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea oferindu-ne posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii pentru eMail.

De la Gmail si pana la Boxer sau Yahoo! Mail, compania Apple listeaza in aceasta sectiune o multitudine de aplicatii foarte populare, dar si foarte bine gandite, in majoritatea situatiilor ele oferind mai multe functii decat aplicatia Mail disponibila nativ in iOS.

Mai mult decat atat, unele aplicatii sunt special create pentru serviciile de email pe care le utilizam, astfel ca vorbim despre o interactiune mai buna cu acestea si posibilitatea de a trimite mai multe tipuri de fisiere, in anumite cazuri, salvarea de informatii in cloud fiind deasemenea disponibila uneori.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Sectiunea Manage your Inbox poate fi accesata urmand acest link.

aplicatii-email-iphone

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.