Facebook testeaza o noua functie a News Feed

Facebook testeaza in momentul de fata o functie noua pentru News Feed, ea fiind disponibila in acest moment pentru unii dintre utilizatorii globali ai aplicatiei retelei de socializare. Conform acestora, cei de la Facebook afiseaza in News Feed o noua sectiune Explore, care ne permite sa descoperim continut de la persoane cu care nu suntem prieteni, sau pagini pe care nu le urmarim.

Aceasta sectiune este prezenta in News Feed cu iconita unei rachete, iar acolo Facebook afiseaza continutul conturilor cu care noi nu am interactionat. Postarile sunt afisate in baza locatiei in care se afla utilizatorul Facebook, dar aparent si in functie de interesele pe care acesta le-a inregistrat pentru reteaua de socializare prin intermediul contului sau.

Functia Explore pentru aplicatia Facebook este integrata diferit in iOS si Android, cei cu iPhone urmand a avea parte de o interfata ceva mai interesanta decat cea pentru Android. In mare, cei de la Facebook doresc sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a descoperi continut nou despre a carui existenta nu ar fi stiut vreodata, iar asta va aduce informatiile la mai multa lume.

Avand in vedere ca Facebook testeaza aceasta functie noua pentru News Feed de cateva saptamani, probabil nu va trece foarte mult timp pana cand ea va fi disponibila oficial. Exista posibilitatea ca Facebook sa lanseze aceasta noua functie mai intai in Android si mai apoi pentru iPhone, sau iPad, dar ramane de vazut care va fi decizia finala a companiei.

facebook explore news feed