Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – cate ecrane OLED au fost comandate

iPhone 8 – cate ecrane OLED au fost comandate

iPhone 8 ar putea avea 70 de milioane de ecrane OLED pregatite de catre compania Samsung pentru Apple, aceasta fiind comanda pentru toamna.

iPhone 8 va fi lansat in toamna de catre compania Apple impreuna cu iPhone 7S, insa intre timp aflam numarul de comenzi de ecrane OLED facute la Samsung. Samsung este singurul furnizor de ecrane OLED pentru iPhone 8, iar asta deoarece este singura companie capabila sa acopere necesarul de ecrane pe care cei de la Apple il au in momentul de fata.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, cei de la Apple ar fi comandat nu mai putin de 70 de milioane de ecrane OLED pentru iphone 8 de la compania Samsung. Ecranul OLED care acopera aproape intregul panou frontal al iPhone 8 va fi una dintre functiile cheie pe care cei de la Apple le vor promova cu foarte mare atentie pentru viitorul smartphone.

Sursa acestei informatii este de origine asiatica, mai exact din Japonia, insa informatiile privind cererea Apple pentru ecrane dedicate iPhone 8 se potriveste cu informatii din alte zvonuri. Totusi, desi Apple a cerut 70 de milioane de ecrane pentru iPhone 8 anul acesta, in realitate cei de la Samsung sunt pregatiti sa livreze 95 de milioane de unitati.

iPhone 8 – cate ecrane OLED au fost comandate

Apple va avea probleme mari in a acoperi cererea iPhone 8 din cauza numarului mic de ecrane pe care Samsung il poate produce pentru americani. In aceasta idee, exista posibilitatea ca Apple sa nu primeasca toate cele 70 de milioane de ecrane comandate de la Samsung pentru iPhone 8 si sa primeasca doar jumatate, sau mai putine.

iPhone 8 va avea un ecran OLED de 5.8 inch, insa doar 5.2 inch vor fi utilizabil, restuld e 0.6 inch urmand a fi folositi pentru a prezenta interfata unui buton Home vitual, ca la Samsung Galaxy S8. Dimensiunile iPhone 8 vor fi identice cu cele ale iPhone 8, compania Apple reusind totul prin eliminarea marginilor superioara/inferioara ale ecranului.

“Apple has ordered 70 million units of OLED panels from Samsung this year, while Samsung is preparing to churn out as many as 95 million for Apple in 2017, in case demand exceeds expectations. It is also possible that some of these 70 million handsets will not be shipped to customers this year and be carried over to next year depending on demand.”

iPhone 8 urmeaza sa fie deasemenea rezistent la apa, urmeaza sa aiba incarcare wireless rapida, senzori 3D pentru camere, noi camere mai bune, un procesor mai rapid si multe altele. Lansarea iPhone 8 va avea loc in toamna anului 2017, poate mai tarziu decat cea pentru iPhone 7S, dar totul depinde de cate terminale va putea produce compania Apple.

iphone 8 ecrane OLEd samsung

 • Srb Srb

  Superb!! Premium vs jucariile samsungene

 • claudiu

  samsung e samsung.

 • Srb Srb

  yep

 • Ovidiu

  Superb! :))) Srb de unde vii străine?

 • V.P

  Meritam si noi o picatura din tehnologia celor de la Samsung .

 • Alex. S.

  Superb ne vom uita la iphone si vom vedea Samsung :)))

 • Dragosh

  Sa speram ca cei de la Samsung nu produc si bateriile :))

 • claudiu

  Trebuie sa fi tampit sa nu accepti ideea ca 70-80% din iphone este samsung. Sun fan Apple de multi ani, cred ca am cumparat toate generatiile de produse pe care le-am lansat, dar incep sa ramana in urma. Speram in toamana sa ne arate ceva nou. Cat despre noul S8….jos palaria. Fie el android, neandroid…..arata bine.

 • Filip

  Deci mai mic de 5.5 speram sa fie mai mare..trec pe Note 8

 • Filip

  5.8 dar defapt 5.1 ..wtf?daca nu deschide un clip de ex pe toata suprafata de 5.8 e de toata jena

 • Srb Srb

  Pai nici s8 nu are 5.8″ pt ca ai si edge

 • Filip

  daca afiseaza continutul media si jocurile de ex pe toata suprafata de 5.8 sunt multumit va rupe

 • Jacob

  Actualul iphone este in pare parte parte este japonez… Sensor Sony, ecran Sharp , baterie sanyo iar memorie toahiba. Dar sunt modele cu memorii de la samsung… pe viitor va fi si samsung in mai mare procent.

 • Srb Srb

  “este in pare parte parte este japonez”