Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare in imagini

16

Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare astazi in primele imagini, confirmand faptul ca zvonurile care au sugerat aparitia sa pe piata n-au fost chiar atat de false precum credeau multi. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala, cateva prototipuri fiind pozate de catre o sursa asiatica.

Puteti observa ca spre deosebire de iPhone 7 Plus si multe alte terminale Android concurente, Samsung Galaxy S8 Plus putea avea o camera duala pozitionata pe verticala, nu pe orizontala. Puteit observa deasemenea ca in acest Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala nu exista nici acel cititor de amprente din versiunea finala a produsului.

Puteti vedea deasemenea ca design-ul acestor prototipuri ale Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala arata aproape identic cu cele ale modelelor finale. Mai mult decat atat, puteti vedea si stickere care confirma modelul SM-G955F, deci este clar ca vorbim despre un Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala produs de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare in imagini

De ce a ales Samsung sa nu lanseze acest Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala este foarte greu de spus in momentul de fata, iar speculatii cu privire la decizie nu prea exista. Nimeni nu a spus deocamdata nici macar ca idee de teorie ce ar fi dus la decizia Samsung de a renunta la aceste Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala.

Intr-o lume in care majoritatea smartphone-urilor producatorilor populari au o camera duala, un Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala ar fi putut avea succes enorm. Compania Apple are un model cu camera duala, LG si Huawei au deasemenea, iar Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala ar fi completat linia smartphone-urilor premium cu asemenea functionalitate.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala a fost intr-adevar testat, eixsta posibilitatea ca un alt model sa apara cu o asemenea caracteristica. Daca Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala nu a mai ajuns la noi, atunci poate un Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat cu o camera duala spre sfarsitul acestui an de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 Plus camera duala

Samsung Galaxy S8 Plus camera duala 1