Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare in imagini

Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare in imagini

Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare astazi in primele imagini, confirmand faptul ca zvonurile care au sugerat aparitia sa pe piata n-au fost chiar atat de false precum credeau multi. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala, cateva prototipuri fiind pozate de catre o sursa asiatica.

Puteti observa ca spre deosebire de iPhone 7 Plus si multe alte terminale Android concurente, Samsung Galaxy S8 Plus putea avea o camera duala pozitionata pe verticala, nu pe orizontala. Puteit observa deasemenea ca in acest Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala nu exista nici acel cititor de amprente din versiunea finala a produsului.

Puteti vedea deasemenea ca design-ul acestor prototipuri ale Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala arata aproape identic cu cele ale modelelor finale. Mai mult decat atat, puteti vedea si stickere care confirma modelul SM-G955F, deci este clar ca vorbim despre un Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala produs de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala apare in imagini

De ce a ales Samsung sa nu lanseze acest Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala este foarte greu de spus in momentul de fata, iar speculatii cu privire la decizie nu prea exista. Nimeni nu a spus deocamdata nici macar ca idee de teorie ce ar fi dus la decizia Samsung de a renunta la aceste Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala.

Intr-o lume in care majoritatea smartphone-urilor producatorilor populari au o camera duala, un Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala ar fi putut avea succes enorm. Compania Apple are un model cu camera duala, LG si Huawei au deasemenea, iar Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala ar fi completat linia smartphone-urilor premium cu asemenea functionalitate.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala a fost intr-adevar testat, eixsta posibilitatea ca un alt model sa apara cu o asemenea caracteristica. Daca Samsung Galaxy S8 Plus cu camera duala nu a mai ajuns la noi, atunci poate un Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat cu o camera duala spre sfarsitul acestui an de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 Plus camera duala

Samsung Galaxy S8 Plus camera duala 1

 • Srb Srb

  Aha si nu aveau senzorul de amprenta

 • V.P

  Inseamna ca prototipul avea senzorul de amprenta in ecran , asteptam Note 8 .

 • George 89

  Probabil camera nu era suficient de buna

 • cuesnecenzurat

  Probabil ca asta a fost proiectul initial: dual camera si senzor de amprente in display, dar cum tehnologia nu era inca gata au introdus decat o camera si senzorul pe spate… depinde si cand cei de la Synaptics au prezentat tehnologia ca “merge, dar nu prea” iar o refacere de la 0 a intregii arhitecturi interne venea prea tarziu!
  Posibil sa vedem insa un mini de 5″!

 • George 89

  Mini de 5″? Nope

 • cuesnecenzurat

  Sunt doar zvonuri momentan, search:”Samsung S8 mini”; 5.3″ pe la 400 de coco

 • V.P

  Poate reusesc sa integreze cu succes tehnologia asta in ecranul Note -ului 8 ca altfel sunt mancati de Apple in toamna :))).

 • V.P

  Sincer arata foarte rau S8 -ul ala cu dual camera ,pana la urma camera asta single din S8 e foarte buna .

 • cuesnecenzurat

  Imi doresc acesta tehnologie si important e s-o rezolve, inainte sau dupa Apple, ca sunt sau nu mancati nu conteaza, vreau doar o continuitate la seria Note 🙂

 • V.P

  Exact ce am spus http://www.theverge.com/2017/4/1/15147998/samsung-galaxy-s8-fingerprint-reader-location nu au reusit sa implementeze tehnologia cu succes si au renuntat in ultima clipa , asta inseaman ca Note 8 si iPhone 8 vor avea senzorul de amprenta in ecran , super tare !!

 • George 89

  Cu toate ca Samsung avea seria mini tradiția a fost întrerupta de la S6
  Și în plus dacă ar lansa S8 mini probabil vor folosii display Dual Edge care e foarte scump, bine posibil Full HD, dar tot scump
  Deci Nope

 • George 89

  Asa este, nici mie nu îmi place cum arata, plus ca camerele duale nu ma u impresionat
  Poate cine știe dacă cumva Samsung ar baza în N8 atunci sper sa nu procedeze la fel ca Apple, Huawei și alții, adică aproape sa o trântească acolo

 • amfetamin

  Nici poziționarea senzorului de amprenta,nici recunoașterea faciala,nici Bixby nu sunt suficient de bune și cu toate astea voila!

 • George 89

  1.Da
  2. Depinde de posesor
  3. Nu știu nu la m testat

 • Raven Ridge

  Comic când te gandesti de cati ani este pe piata Siri si este sub bixby.

 • George 89

  Asta cam asa e

 • Viorel Predatorul

  Dar de ce nu este Bixby suficient de bun??? Recunoașterea facială nu este vreo inovație de-a lui Samsung, ci este o funcție a Androidului, pe care Samsung a activat-o.

 • Srb Srb

  cum sa fie bixby mai bun decat google assist. ?

 • IsVel

  Așteaptă lansarea i8 și apoi bagă senzor in ecran și camera quad :)))

 • amfetamin

  Pe ce te bazezi cand spui asta,ai facut vreo comparatie intre ele?