Apple Store Dubai Mall a fost prezentat cu o caracteristica unica

Apple Store Dubai Mall a fost prezentat astazi de catre compania Apple, iar el are o caracteristica unica pentru magazinele celor din Cupertino. Conform vicepresedintelui senior al Apple care se ocupa de devizia de retail, acest nou Apple Store va avea o zona speciala in care va prezenta creatiile unice ale unora dintre artistii locali.

In imaginea de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, compania Apple incercand in acest mod sa se le ofere clientilor ceva familiar pentru zona in care locuiesc. Noul magazin din Dubai Mall va avea ocazia de a atrage o parte dintre cele 92 de milioane de persoane care viziteaza anual magazinele din locatie, deci exista oportunitati ample pentru Apple.

Magazinul Apple din Dubai Mall va fi intins pe 2 etaje, deci nu va fi diferit fata de altele din acest punct de vedere, dar probabil va fi mai atractiv prin alte schimbari. Acesta va fi cel de-al treilea magazin Apple din Emiratele Arabe Unite, cei din Cupertino deschizand alte locatii in Mall of the Emirates din Dubai si Abu Dhabi.

“We’re getting ready for our newest store in UAE by celebrating local artists and entrepreneurs. Excited for Apple Dubai Mall!”

apple store dubai mall unic