eMAG: reduceri de Paste la 1 milion de produse

eMAG a inceput campania de reduceri de Paste, cu promotii de 50% la 1 milion de produse din propria oferta, cea mai mare din intreaga Romanie.

eMAG a pornit astazi campana de reduceri de Paste pentru cei interesati sa-si cumpere din timp cadoul potrivit pentru sine, sau poate pentru cei dragi. Vorbim despre reduceri de 50% oferite pentru peste 1 milion de produse din oferta eMAG, magazinul online avand in aceasta pagina listate o parte dintre promotiile de care clientii se pot bucura incepand de astazi.

eMAG se gandeste inca de pe acum sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a comanda si primi cadourile dorite inainte de Paste, astfel ca asa a initiat campania de reduceri. In aceasta idee, cei de la eMAG impulsioneaza achizitiile cu reduceri de pana la 50% pentru cele peste 1 milion de produse pe care le au in momentul de fata in oferta proprie si cea a magazinelor partenere.

eMAG promoveaza pentru aceasta campanie oferte dintre cele mai variate din aproape toate categoriile de produse existente in momentul de fata. Veti gasi in aceasta pagina reduceri de pana la cateva sute de LEI la iPhone 7 si alte modele ale iPhone, plus posibilitatea de a cumpara produsele cu pana la 24 de rate fara dobanda, oferta fiind una foarte buna.

eMAG: reduceri de Paste la 1 milion de produse

eMAG are separat, telefoanele Huawei cu reduceri de pana la 20%, baterii externe cu reducere de pana la 50%, sau boxe portabile cu pana la 30% reducere. Mergand in continuare, cei de la eMAG anunta ca mai au oferte cu pana la 40% reducere la smartwatch-uri, laptop-uri Dell cu pana la 1000 de LEI mai ieftine decat in mod obisnuit, sau laptop-uri HP cu pana la 25% reducere.

eMAG vinde monitoare LED cu pana la 30% reducere incepand de astazi, calculatoare cu pana la 25% reducere, sau routere wireless cu pana la 35% reducere. In aceasta pagina mai gasiti deasemenea parfumuri, haine, accesorii pentru haine, produse electronice si electrocasnice, anvelope auto, accesorii pentru masina si multe, multe alte produse la preturi foarte bune.

eMAG sustine ca are reduceri de pana la 50% la 1 milion de produse, insa in functie de categoria dorita, puteti beneficia de reduceri mult mai bune in magazin. Va recomand sa cumparati inca de pe acum ceea ce doriti sa primiti de la eMAG, deoarece livrarile vor dura mult in perioada urmatoare, asa ca s-ar putea sa primiti greu cadoul dorit daca-l comandati mai tarziu.

emag reduceri paste produse