Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 si povestea noului design

Samsung Galaxy S8 si povestea noului design

Samsung Galaxy S8 este promovat astazi de catre compania Samsung prin intermediul unei prezentari care are menirea sa explice schimbarile de design implementate in terminal. De la ecranul care acopera aproape intregul panou al Samsung Galaxy S8 si pana la forma carcasei, compania Samsung se lauda cu schimbarile facute pentru noul smartphone.

Cei de la Samsung par sa fi invatat direct de la compania Apple pentru aceasta prezentare dedicata Samsung Galaxy S8, ea fiind similara cu ceea ce fac cei din Cupertino. Desigur ca ei se folosesc de Jony Ive pentru a prezenta noutatile, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S8 vorbim despre o pagina dedicata in care sunt demonstrate schimbarile.

Samsung Galaxy S8 si povestea noului design

Pana si alegerile culorilor Samsung Galaxy S8 sunt explicate de catre compania coreeana in povestea dedicata explicatii noului design, totul fiind scurt si concis. Samsung sustine totusi ca Samsung Galaxy S8 reprezinta o continuare a design-urilor folosite in anii anteriori de catre cei din Coreea de Sud, iar asta este destul de evident in imaginile aparute pana acum.

Ca sa fiu complet sincer, as spune ca Samsung incepe sa invete cate ceva bun de la compania Apple in ceea ce priveste promovarea Samsung Galaxy S8 pentru clienti. Samsung incearca sa-i dea terminalului Samsung Galaxy S8 imaginea unui produs inspirat din traditia sa si combinat cu elemente ale modernismului, ideea in sine fiind buna.

Puteti accesa aici pagina in care este prezentat noul design al Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 poveste design

 • Srb Srb

  Exact asa este viorel, exact aceleasi scuze si mentalitate si varsta,posibil el sa fie. Mai ales la scuza cu camera e geniala,daca ai cea mai buna camera de ce sa o imbunatatesti,deci mai bine ramaneau la s5 ca si acolo viorica zicea ca e the best
  https://youtu.be/3-6LVGWGC1U

 • Gabriel.86

  Si ce e gresit in faptul ca au ramas la 12 megapixeli. Exact cum si Apple a pastrat camera de 8 mp atatia ani si au adus imbunatatiri senzorului la fel ai Samsung a pastrat 12 si a imbunatatit modul nocturn. In note 8 vor implementa dual camera. Oricum e cea mai buna camera si se vede clar.

 • Srb Srb

  Samsung care a avut si 16MP..

 • Andrew Pekinski

  @ Srb Srb, si care e faza au avut si 16 megapixel?daca au pus de 12 megapixel si e mai okey, pana la urma conteaza sa fie mai buna decat la modelul anterior seriei, nu megapixelii conteaza neaparat.

 • Srb Srb

  e faza ca voi gasiti scuze chiar penibile cateodata,fara sens, fara logica,fara simt al orientarii macar a unei minciuni bine spuse

 • Dani

  e doar un troll.. daca il ignori plange… incearca si ai sa vezi… nu e nevoie sa ma crezi :))