Samsung Galaxy S8 si povestea noului design

Samsung Galaxy S8 este promovat astazi de catre compania Samsung prin intermediul unei prezentari care are menirea sa explice schimbarile de design implementate in terminal. De la ecranul care acopera aproape intregul panou al Samsung Galaxy S8 si pana la forma carcasei, compania Samsung se lauda cu schimbarile facute pentru noul smartphone.

Cei de la Samsung par sa fi invatat direct de la compania Apple pentru aceasta prezentare dedicata Samsung Galaxy S8, ea fiind similara cu ceea ce fac cei din Cupertino. Desigur ca ei se folosesc de Jony Ive pentru a prezenta noutatile, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S8 vorbim despre o pagina dedicata in care sunt demonstrate schimbarile.

Samsung Galaxy S8 si povestea noului design

Pana si alegerile culorilor Samsung Galaxy S8 sunt explicate de catre compania coreeana in povestea dedicata explicatii noului design, totul fiind scurt si concis. Samsung sustine totusi ca Samsung Galaxy S8 reprezinta o continuare a design-urilor folosite in anii anteriori de catre cei din Coreea de Sud, iar asta este destul de evident in imaginile aparute pana acum.

Ca sa fiu complet sincer, as spune ca Samsung incepe sa invete cate ceva bun de la compania Apple in ceea ce priveste promovarea Samsung Galaxy S8 pentru clienti. Samsung incearca sa-i dea terminalului Samsung Galaxy S8 imaginea unui produs inspirat din traditia sa si combinat cu elemente ale modernismului, ideea in sine fiind buna.

Puteti accesa aici pagina in care este prezentat noul design al Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 poveste design