Samsung Galaxy S8 DeX – asa functioneaza

Samsung Galaxy S8 DeX este functia care transforma acest smartphone intr-un calculator cu ajutorul unui dock dedicat, care costa doar 150 de euro.

Samsung Galaxy S8 are o noua functie numita DeX, ea fiind legata de un dock pe care utilizatorii trebuie sa il cumpere separat de smartphone. DeX este prescurtarea pentru Desktop Experience, iar asa Samsung Galaxy S8 poate fi transformat rapid intr-un calculator cu ajutorul unui monitor, a unei tastaturi, dar si a unui mouse, conectate la dock.

In clipurile video de mai jos puteti vedea cum functioneaza noua functie DeX a Samsung Galaxy S8 pentru a inlocui foarte usor un calculator. Dupa ce ati conectat Samsung Galaxy S8 la dock-ul DeX si ati conectat restul perifericelor, pe ecranul monitorului veti vedea o interfata special gandita pentru a semana cu cea a unui calculator cu Windows.

Intregul format al interfetei DeX din Samsung Galaxy S8 este gandita pentru a ne aduce aminte de sistemul de operare al Microsoft, pentru a fi mai usor de folosit. Toate aplicatiile din Samsung Galaxy S8 devin disponibile in interfata DeX si pot fi utilizate aproximativ la fel de usor precum se face in smartphone.

Samsung Galaxy S8 DeX – asa functioneaza

Avand un pret de doar 150 de euro, acest dock DeX pentru Samsung Galaxy S8 ne ajuta sa suplinim lipsa unui laptop, sau chiar a unui calculator, la nevoie. Cei de la Samsung s-au gandit ca Samsung Galaxy S8 poate fi util nu doar ca smartphone, ci si ca un mini-laptop, iar acest lucru se va dovedi a fi adevarat pentru multi dintre clienti.

Ca sa fiu complet sincer, cei de la Samsung au realizat pentru Samsung Galaxy S8 o functie impresionanta care pare sa ruleze destul de bine. Desigur ca vorbim despre terminale Samsung Galaxy S8 pentru testare aici, dar totul pare sa fie destul de bine gandit pentru a-si face treaba asa cum trebuie, la un pret destul de mic.

Separat de Samsung Galaxy S8, au aparut pe piata si alte tentative similare de a transforma un smartphone intr-un calculator, insa niciuna nu a avut succes. De ce s-a intampla acest lucru nu stie nimeni, insa cred ca Samsung Galaxy S8 va forta si alti producatori sa ofere lucruri similare spre beneficiul nostru, poate chiar si pe Apple.