Sprinkles – aplicatia Microsoft pentru facut poze cu iPhone

Sprinkles este o noua aplicatie pentru facut poze folosindu-ne terminalele iPhone, ea fiind lansata de catre compania Microsoft, insa cu o tehnologie noua integrata. Mai exact, cei de la Microsoft au implementat in aceasta aplicatie un sistem de inteligenta artificiala care ar trebui sa ne ajute sa inregistram poze grozave folosindu-ne terminalele.

Aplicatia Sprinkles a celor de la Microsoft ne ofera posibilitatea de a folosi caractere emoji, filtre, lentile, texte si o varietate de alte metode de a ne edita pozele. O parte dintre acestea pot fi aplicate peste imagini chiar in timp ce inregistram pozele, in timp ce in cazul altora este necesara aplicarea dupa inregistrare, asa cm se intampla la alte aplicatii.

Totusi, aplicatia Sprinkles a celor de la Microsoft are un avantaj in fata altor aplicatii deoarece folosindu-se de inteligenta artificiala poate detecta fetele persoanelor, poate ghici varsta acestora, sau starea psihica. Spre exemplu, aplicatia ne spune cand o persoana este suparata si introduce un text special pentru asta, alte functii interesante fiind deasemenea oferite.

Separat, aplicatia Sprinkles afiseaza anumite caractere emoji si filtre in functie de ora din zi la care incercams a facem pozele, totul similar cu ceea ce ofera Snapchat. Folosind aplicatia Sprinkles putem crea o varietate de continut multimedia cu ajutorul iDevice-urilor noastre, asa ca vom avea ce sa partajam pe retelele de socializare in fiecare zi.

“Sprinkles is a camera with fun ideas. Snap a pic and automatically get new ideas for witty captions or add your own quip. Captions are unique to what’s in the picture, so try different things such as coffee, food, pets, and selfies! Have fun with face-detecting Smart Stickers that fit your face perfectly. Choose from hundreds of Emojis and stickers and find even more with a quick web search. New captions and Smart Stickers are added frequently, because fresh fun is the best fun.”

Aplicatia Sprinkles este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link, dar numai din AppStore SUA.

Sprinkles aplicatie camera iPhone