WhatsApp va avea doua noi functii grozave

WhatsApp pregateste lansarea unor noi functii foarte interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind testate in momentul de fata cu unii utilizatori. Prima dintre functii are legatura cu toate contactele pe care utilizatorii WhatsApp le au in agenda de contacte, aplicatia permitandu-ne sa partajam multiple contacte simultan din aplicatie.

Puteti vedea in imagniea de mai jos ca in interfata uneia dintre versiunile beta ale aplicatiei avem optiunea de a alege mai multe contacte pentru partajare prin WhatsApp. In momentul de fata aplicatia WhatsApp ne permite sa trimitem doar un singur contact catre o alta persoana, asa ca noua functie va schimba in bine modul de partajare al datelor.

WhatsApp va avea doua noi functii grozave

Cea de-a doua functie majora pe care WhatsApp urmeaza sa ne-o ofere are legatura cu versiunile web ale serviciului folosit de peste 1 miliard de oameni de pe planeta. Conform unor informatii descoperite recent, WhatsApp urmeaza sa ne permita sa setam statusuri care vor fi vizibile inclusiv in versiunea web a serviciului, lucru imposibil de facut in acest moment.

Schimbarea le va permite utilizatorilor WhatsApp sa isi exprime mai bine starile chiar si prin intermediul platformelor pentru web si desktop ale serviciului. Aceasta schimbare pregatita pentru WhatsApp nu va necesita actualizarea aplicatiei in vreun fel, versiunea web putand fi modificata de catre companie direct din serverele sale, fara alte interventii.

Avand in vedere ca WhatsApp testeaza aceste functii in momentul de fata, este greu de spus cand vor fi ele lansate oficial pentru utilizatorii globali.

whatsapp partajare contacte

whatsapp status web