YouTube ofera live video si pentru mobil

YouTube a schimbat recent regulile pentru cei care doresc sa faca streaming video live prin intermediul platformei, astfel ca el este acum disponibil pentru mai multa lume. Mai exact utilizatorii care doresc sa faca streaming video live pe YouTube de pe mobil trebuie sa aiba minim 1000 de abonati la canale, in loc de 10.000 de abonati, cum era pana in prezent.

YouTube a schimbat aceasta cerinta pentru streaming live de pe desktop inca de acum cateva saptamani, insa pentru mobil ea a fost facuta abia recent. In aceasta idee, toti utilizatorii aplicatiei YouTube au posibilitatea de a face streaming video live chiar si de pe terminalele mobile atat timp cat canalele lor au minim 1000 de abonati.

YouTube a inceput sa-si anunte utilizatorii cu privire la aceasta schimbare inca din cursul zilei de ieri, asa ca lucrurile sunt cat se poate de oficiale. Schimbarea le va permite mai multor creatori de continut sa faca streaming live prin YouTube direct de pe terminalel mobile, deci nu doar cei cu minim 10.000 de abonati vor avea acces la ea.

Conform celor de la YouTube, separat de obligativitatea de a avea minim 1000 de abonati, cei care vor sa faca streaming live prin aplicatie trebuie sa aiba minim iOS 8 sau Android 6. Mai mult decat atat, canalul YouTube trebuie sa fie verificat si sa nu existe restrictii pentru streaming in ultimele 90 de zile, deci lucrurile nu sunt foarte simple.No livestream restrictions from the previous 90 days

youtube streaming live mobil