Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 3 – iata cand se lanseaza si cine il va...

Apple Watch 3 – iata cand se lanseaza si cine il va mai produce

Apple Watch 3 urmeaza sa fie lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2017 de catre compania Apple, cei din Cupertino alegand si un nou producator pentru acest smartwatch. Mai exact, cei de la Compal urmeaza sa produca Apple Watch 3 pentru compania Apple impreuna cu cei de la Quanta, actual producator exclusiv al Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2 pentru compania Apple.

Compal este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente electronice din Asia, iar anul trecut ar fi fabricat nu mai putin de 5 milioane de wearable-uri pentru diversi producatori. Incepand cu 2017 compania urmeaza sa intre in lantul de producatori ai companiei Apple, incepand deja sa mute unele echipamente pentru a putea indeplini cerintele compania Apple pentru productie.

Desi Compal urmeaza sa intre in lantul de productie pentru Apple Watch 3, cei de la Quanta vor ramane ca si parteneri ai companiei Apple in continuare, dar vor imparti productia. Ei vor imparti deasemenea si productia Apple Watch Seria 2 cu cei de la Compal, insa deocamdata nu se stie in ce procente va fi segmentat totul intre cei doi parteneri asiatici ai companiei Apple.

Din moment ce Apple a ales sa contracteze inca un partener pentru productia Apple Watch, este clar ca nu este pe deplin multumita de cei de la Quanta. Mai mult decat atat, miscarea ar putea fi una de natura sa forteze o scadere a costurilor de fabricatie pentru smartwatch-urile sale, lucru care ar fi benefic pentru companie, dar nu prea benefic pentru cele doua companii.

“Compal Electronics has reportedly entered the supply chain of Apple Watch and will begin shipping products in the second half of 2017. Currently, Apple Watch orders are solely handled by Quanta Computer. The upcoming next-generation Apple Watch, which is scheduled to be released in the second half, will continue to be manufactured by the Taiwan-based ODM; however, production of the existing second-generation Apple Watch will be partially given to Compal.”apple watch 3 productie compal

 • Nicos

  Cum suna..il va mai produce 😂

 • Srb Srb

  Yea baby. Sa vedem cu ce vine noua combinatie de Series 3+watcOS nou din Septembrie

 • bogdan

  Sa vina rotund, ar fi cel mai bine

 • Nicos

  Suna ca si cum abia s-ar mai indura cineva sa-l produca

 • Srb Srb

  asta in 2018

 • Mircea Radulescu

  Până la urmă ți-ai luat vreun model ?

 • Alin

  Am Apple Watch 1 și sunt mulțumit cu el. Îl folosesc mai mult la lucru și când plec afara.

 • Srb Srb

  nope…imi e f f greu sa renunt la ce am…pe segmentul acesta…mai astept..nici iphone nu am luat pana la generatia 4s

 • gelu

  Nu esti fan iPhone adevarat deci…

 • IsVel

  Am Apple watch seria 1 dual core 42mm și nu sunt impresionat de ei pentru ca nu justifica bani
  Senzorul pentru bătăile inimi nu îmi inspira încredere .
  Dacă îl pun pe masa arată între 30 și 80 bpm dacă îl pun la mâna arată între 70 și 125 BPM și la fiecare 10 secunde arată fluctuați între 20 și 50 bpm diferența !
  Nu am probleme cu inima și nu cred ca afișează corect
  Mesaje și telefon ai și pe un smartwatch de 50 lei

 • IsVel

  La capitolul smartwatch bate samsung cu modelul gear 3

 • MrUnivers

  Afisaza corect cand esti in repaus, in efort nu este prea bun ,in cazul acesta ai nevoie de banda pt piept.

 • iTu

  e nu e chiar asa….de exemplu imi deblochez iMac-ul cu aw, schimb melodia la iPhone sau iMac, raspund la mesaje prin comanda vocala a aw, folosesc timer-ul des pe el, platesc la REVE (si nu numai) direct cu ceasul prin aplicatia bluecode, cand merg pe navigator imi vibreaza si arata la intersectie pe unde sa o iau, biletul de avion la urcare in avion il scanez de pe aw….etc.