Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 va fi mai ieftin decat credeau multi

iPhone 8 va fi mai ieftin decat credeau multi

iPhone 8 va avea un pret de vanzare mai mic decat cel pe care l-am auzit in diverse zvonuri aparute in ulrima perioada pe internet.

iPhone 8 va costa 1000 de dolari in momentul lansarii, asta ne-au anuntat o serie de zvonuri alarmiste aparute la inceputul acestui an cu privire la viitorul smartphone Apple. Pretul este unul foarte mare pentru versiunea de baza a unui smartphone, chiar si premium, insa acum analistii americani incep sa propuna cifre ceva mai realiste.

Mai exact, cei de la UBS sustin ca in realitate iPhone 8 nu va costa chiar 1000 de dolari, asa cum au afirmat altii, ci va fi ceva mai ieftin in momentul lansarii globale. Mai exact, ei estimeaza ca iPhone 8 in versiune cu minim 64 GB spatiu de stocare va costa intre 850 si 900 de dolari, adica atat cat costa un iPhone 7 cu 128 GB spatiu de stocare.

Nuantandu-si si mai mult declaratiile, analistii spun ca “pretul perfect” ar fi de aproximativ 870 de dolari pentru iPhone 8, adica intre estimarile facute pentru cel maxim si cel minim. Avand in vedere ca un iPhone 7 Plus 32 GB costa aproximativ 850 de euro, pretul de 870 de euro, sau chiar 900, nu este extravagant pentru un iPhone 8 al companiei Apple.

iPhone 8 va fi mai ieftin decat credeau multi

Cu un pret de vanzare de 850 – 900 de euro, iPhone 8 va fi extrem de atractiv pentru foarte multa lume si ar fi de inteles de ce Apple nu ar putea acoperi cererea pentru un asemenea produs. Desigur ca Apple ar trebui sa si inteleaga care este limita superioara pentru pretul pe care il poate percepe pentru iPhone 8, altfel risca sa aiba un smartphone care nu va fi chiar atat de cautat.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca un pret de 850 de euro ar fi excelent pentru un iPhone 8 care ar avea un ecran de 5.8 inch, carcasa din sticla, incarcare wireless si multe altele. Cred ca puteti fi de acord ca Apple nu poate cere pe iPhone 8 pretul perceput pentru iPhone 7, asa cum nici Samsung Galaxy S8 nu este la fel de ieftin.

“We think an $870 price would be accretive to EPS but dilutive to gross margin, a dynamic Apple has said it would accept. Apple’s top model will be at a display size disadvantage to Samsung’s Galaxy S8 Plus. We still think Apple will choose to price its top model relative to Samsung’s top model, but remain cautious on how much higher Apple could ultimately go on price given a smaller display.”

iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an de catre Apple, cel mai probabil impreuna cu iPhone 7S, dar in cantitati mult mai limitate. Ecranele OLED pentru iPhone 8 sunt cele care limiteaza capacitatea Apple de a produce cantitati care sa acopere cererea, oferta pentru aceste componente fiind foarte redusa.

iphone 8 pret mic

 • Heath

  Poate că va ajunge la crăciun sau in ianuarie, ca sa vanda bine 7s încercând să țină 8 cat mai secret

 • Lucian P.

  Ar fi o lovitura pt. Samsung ca iPhone 8 sa fie mai ieftin decat S8, n-ar mai vinde nimic Samsung :-).

 • Heath

  La toamna s8 va costa sub 700€

 • EMP83

  Pai pana la toamnă mai este destul, Samsung va avea vânzări bune în aceasta perioada iar când se va lansa iphone 8 probabil ca va coborî prețul cu 50-100 euro și tot va rămâne competitivă. Oricum nu trebuie să ne batem capul pentru ca amândouă vor avea vânzări bune.

  Va fi un an interesat, cu schimbări majore în designul telefoanelor. Cred ca la anu vom avea produse mai bine puse la punct și cu preturi mai atractive.

 • Viorel Predatorul

  După ce a pierdut lupta pentru cel mai reușit design, cel mai avansat smartphone și cel mai avansat sistem de operare pentru mobile din lume, iPhone pierde și statutul de produs de lux în fața competitorului Galaxy S!
  Parcă văd că în 5-6 ani, Samsung va încasa 97% din profitului industriei, iar Apple va fabrica aspiratoare și frigidere, într-o tentativă de a rămâne relevantă pe piață 🙂

 • Srb Srb

  Pai ba i8 tot va fi mai scump ca s8 si s8+ calm

 • BurN®

  Asta e doar in mintea ta:))

 • amfetamin

  Stai chill,stiu ca asta iti doresti dar vezi tu mai draga Viorel ca nu mor caii când vor câinii.

 • IsVel

  Viorel aveam pretenții la tine ,dar ești un trol android

 • Viorel Predatorul

  Ce rapid tragi tu concluzii mai draga amfetamin… Este primul comentariu scris la misto cu privire la o estimare exagerat de pesimista pe care l-am facut eu vreodata, si uite cum m-ai vanat!
  Nu aceeasi atitudine ai manifestat-o fata de comentariile tuturor trolilor care comenteaza mereu ca Samsung va ajunge la sapa de lemn :)))
  Ce iti e si cu obiectivitatea asta…

 • Kfc

  E doar un ipocrit, iar asta se vede in toate comentariile pe care lasă.

 • Kfc

  Le e frica sa lanseze un Iphone la 1000$ pret de pornire.

 • V.P

  Asa Apple ,, sa putem cumpara si noi saracii iPhone 8 .

 • Viorel Predatorul

  Pe mine mă uimește dragul de el… Credeam că este obiectiv, dar probabil că m-am înșelat eu.

 • Kfc

  Cand tot ziceam eu ca iPhone X va fid doar o clona, s-a gandit el sa se ia de mine ca mi s-astticat placa, dar nu l-am vazut niciodata sa se ia de Tamburina ca tot o tine cu plasticul.

 • Mircea Radulescu

  Cei cu bani vor lua cu sacoșele 🙂