iPhone 8 concept arata cel mai frumos produs Apple

iPhone 8 apare astazi intr-un nou concept aniversar, iar asta deoarece el contine unele elemente ale design-ului folosit in primul model de smartphone lansat de catre Apple. In imaginile de mai jos puteti vedea viziunea cunoscutului grafician Martin Hajek cu privire la iPhone 8, el gandindu-se ca Apple poate crea ceva cu adevarat impresionant.

Puteti observa ca vorbim practic despre un iPhone 2G cu dimensiuni mai mari, el aratand ca un iPhone 8 care are un ecran ce acopera intregul panou frontal. In carcasa nu avem acea sticla care ar trebui sa ajunga in iPhone 8, ci un aluminiu care in partea de jos este inlocuit de o bucata de platic negru, asa cum a avut primul model al iPhone.

iPhone 8 concept arata cel mai frumos produs Apple

Per total design-ul este un omagiu adus iPhone 2G, insa iPhone 8 se vrea a fi un smartphone modern, asa ca e putin probabil ca aspectul sa fie similar. Totusi, asta nu inseamna ca iPhone 8 nu va prelua unele elemente de design ale iPhone 2G, dar aici vorbim probabil despre forma si nu despre materiale folosite pentru a crea carcasa produsului.

Din punctul meu de vedere, acest nou concept este unul dintre cele mai bune create vreodata pentru iPhone 8 de catre vreun designer in cursul acestui an. Cred ca pana in momentul in care iPhone 8 va fi lansat vom mai vedea alte concepte similare, asa ca va fi interesant de vazut ce roade va mai da imaginatia graficienilor care se gandesc la iPhone 8.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

iPhone 8 x concept