Kniterate, imprimanta 3D pentru tricotat pe care o poate folosi oricine

 Tehnologia de imprimare 3D este grozava, daca aveti nevoie pentru a crea ceva din plastic sau chiar metal sau ceramica. Dar ce se intampla daca vrei o esarfa mai groasa, un pulover?

Faceti cunostinta cu Kniterate, o „masina digitala de tricotat “,care preia foarte usor modele digitale si le tricoteaza in tesaturi usor de purtat, prin simpla apasare a unui buton automat. Aesene sau modele, cum ar fi esarfe cu simple legaturi pot fi tricotate integral de Kniterate, in timp ce mai multe piese complexe, cum ar fi rochii sau pulovere necesita un pic de asamblare, dupa ce masina a facut lucrarea.

Compania are in curs de dezvoltare, de asemenea, si o aplicatie pentru a face mai usor proiectarea de modele, prin adaugarea de imagini si texte personalizate pe tipul de cusatura folosita.

Potrivit paginii Kickstarter, Kniterate spera sa elimine decalajul dintre masinile traditionale de acasă de tricotat, care ce e drept, sunt mai ieftine, dar complicate si dificil de folosit. Acestea fiind spuse, un singur Kniterate costa $ 4,699 pe Kickstarter, iar primele unitati Kniterate sunt de asteptat sa fie expediate in aprilie 2018.

1 COMENTARIU