iPhone 8 ar putea fi lansat in octombrie

iPhone 8 ar putea fi lansat cel mai devreme in octombrie, sau cel mai probabil in noiembrie de catre compania Apple, din cauza problemelor de productie.

iPhone 8 ar putea fi lansat abia in luna octombrie de catre compania Apple, acesta fiind al doilea zvon care sugereaza faptul ca noul smartphone nu va fi lansat la fel de devreme precum modelele anterioare. In mod traditional, lumea se asteapta ca iPhone 8 sa ajunga pe piata in septembrie, impreuna cu iPhone 7S, insa planurile Apple ar putea fi cu totul altele pentru acest an.

Laminarea noului ecran OLED pentru iPhone 8 este una dintre problemele cu care compania Apple se confrunta in momentul de fata, dar ea nu este singura. Se pare ca si adoptarea noului sistem de camere 3D pentru iPhone 8 ar genera probleme in productie, iar de aici ar veni o posibila intarziere in ceea ce priveste lansarea pe pietele globale.

Deocamdata partenerii companiei Apple inca nu ofera foarte multe detalii cu privire la iPhone 8, semn ca Apple deocamdata nu a definitivat planurile pentru lansarea sa globala. Este de altfel si foarte ciudat ca au aparut atat de putine informatii cu privire la iPhone 8 pana in prezent, semn ca lucrurile nu stau chiar atat de bine precum si-ar dori foarte multi fani.

iPhone 8 ar putea fi lansat in octombrie sau noiembrie

Conform informatiilor de astazi, octombrie este cea mai avansata data la care iPhone 8 ar putea ajunge pe piata, insa exista sansa ca el sa fie lansat pentru noi chiar si abia in luna noiembrie. Daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci iPhone 8 va ajunge foarte tarziu pe piata si probabil va fi vandut in cantitati limitate in momentul in care va fi pus in vanzare pentru clienti.

De altfel, diversi analisti au tot afirmat asta in decursul ultimelor luni, sugerand faptul ca iPhone 8 va avea mari probleme cu productia si cantitatile initiale vor fi limitate. Acum aflam si care sunt marile probleme ale iPhone 8, insa desigur ca si noul Touch ID ar putea crea probleme de productie avand in vedere ca Apple l-ar putea integra sub ecranul noului smartphone.

“There are signs indicating that Apple may delay the launch of its next-generation iPhone to October or even November, instead of September as usual. Technical issues related to the lamination process of curved OLED panels, and the adoption of a 3D sensing system may cause the delay of the new iPhone devices.”

Ca sa fiu complet sincer, ma cam astept ca iPhone 8 sa nu fie lansat impreuna cu iPhone 7S si probabil aceasta este una dintre motivatiile din spatele lansarii acestui al doilea model. Daca Apple nu va avea iPhone 8 pregatit pentru o lansare in septembrie, va avea nevoie de ceva intermediar care sa fie vandut pentru clientii din lumea intreaga inaintea sarbatorilor de iarna.

iphone 7 lansare octombrie