Samsung Galaxy S8 – functia pe care o vreau in iPhone

Samsung Galaxy S8 are un buton special integrat de catre compania Samsung, el facilitand activarea asistentului personal Bixby pentru a controla diverse functii. Vorbim despre un buton lateral integrat in carcasa Samsung Galaxy S8, acesta putand fi accesat foarte usor de catre utilizatori pentru a activa asistentul personal Bixby la nevoie.

Desi acest buton este dedicat Bixby de la bun inceput, in clipul video de mai jos cineva demonstreaza faptul ca functionalitatea sa din Samsung Galaxy S8 poate fi modificata de catre utilizator. In clipul video de mai jos avem o demonstratie a faptului ca Samsung Galaxy S8 poate fi modificat pentru a deschide o aplicatie terta instalata din Google Play, deci nu este necesar sa se deschida doar aplicatii native.

Ca Samsung Galaxy S8 are aceasta functie nu este o surpriza, insa nici ca ea poate fi modificata nu este o surpriza pentru nimeni care a folosit pana acum un produs al coreenilor. Totusi, mi-as dori ca Apple sa ne implementeze o functie similara cu cea din Samsung Galaxy S8 si in terminalele iPhone, foarte multa lume facand asta deja, dar prin jailbreak.

Samsung Galaxy S8 – functia pe care o vreau in iPhone

Apple are deja implementata pentru tabletele iPad o functie care permite alegerea functionalitatii butonului Mute, intre a opri sunetele si a bloca orientarea ecranului. Exact precum in cazul Samsung Galaxy S8, exista in meniul de setari o optiune care ne permite sa alegem in doar cateva secunde functionalitatea de care dorim sa beneficiem pe tabletele noastre de la acel buton.

Din pacate, pe terminalele iPhone nu exista o functie similara, desi ea ar fi extrem de utila, foarte multi posesori de terminale Samsung putand confirma asta acum, iar in curand inclusiv cei cu Samsung Galaxy S8. Chiar si butoanele de volum pot fi configurate pentru a deschide anumite aplicatii sau a controla anumite functii prin multiple apasari, dar Apple un vrea sa ne ofere asta.

Voi v-ati dori sa aveti o functie similara cu cea din Samsung Galaxy S8 care sa permita deschiderea anumitor aplicatii, sau controlarea anumitor functii prin una sau multiple apasari ale unor butoane ?