Samsung Galaxy S8 Plus este extrem de popular

Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi extrem de popular in randul fanilor companiei Samsung, productia pentru acest model fiind crescuta.

Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi extrem de popular in randul clientilor care sunt dornici sa cumpere noile modele de smartphone-uri prezentate de catre Samsung saptamana trecuta. Exact precum in cazul iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi mai popular decat Samsung Galaxy S8, iar asta cel mai probabil multumita ecranului foarte mare integrat intr-o carcasa mica.

Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran de 6.2 inch integrat in carcasa unui smartphone cu un ecran de 5.5 inch, iar asta se dovedeste a fi extrem de atractiv pentru fanii celor de la Samsung. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 Plus este atat de popular, cei de la Samsung au fost fortati sa creasca productia acestui model in detrimetul Samsung Galaxy S8 cu ecran de 5.8 inch.

Samsung Galaxy S8 Plus a insumat initial doar 40% din productia totala de terminale din seria Samsung Galaxy S8, insa acum aceasta a fost crescuta la 45% din total. Cele 5 procente suplimentare vor aduce in magazine un plus de cateva sute de mii de modele ale Samsung Galaxy S8 Plus, partenerii celor de la Samsung preferand acest model in detrimentul Samsung Galaxy S8, asa cum s-a intamplat si cu iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy S8 Plus este extrem de popular

Facand o comparatie cu anul trecut cand Samsung Galaxy S7 Edge a reprezentat doar 30% din productia totala a seriei, Samsung Galaxy S8 Plus are parte de mai multa atentie. Cei de la Samsung au anticipat faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus va fi popular multumita ecranului de diagonala foarte mare, asa ca au stabilit de la bun inceput ca productia pentru acest model va fi mai mare decat cea pentru anul trecut.

Nu se stie deocamdata cate modele ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost precomandate de catre cei interesati sa le cumpere, dar numerele sunt probaibl consistente. Cel mai probabil pana in 21 aprilie vor exista cateva milioane de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in lumea intreaga, cele doua terminale fiind extrem de cautate si populare.

“Samsung Electronics has recently increased the production ratio of Galaxy S8+, the bigger-screen version of its new flagship smartphone, following positive early reaction from retailers. Samsung has increased the production ratio of the Galaxy S8+ to 45 percent of total output from the previous 40 percent from mid-March.”

Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa inregistreze vanzari record anul acesta, apropiindu-se ca volum de vanzari de lansarile de succes ale Apple. Abia dupa ce vom afla si primele cifre privind vanzarile seriei Samsung Galaxy S8 vom sti cat de mare este popularitatea, insa asteptarile sunt extrem de mari de la noua serie de smartphone-uri ale celor din Cupertino.

Samsung-Galaxy-S8-plus productie

33 COMENTARII

  1. Samsung ce va invata din asta ?!?!? WOW comanda mare pt cel mare…claar inca se vrea si mai mare si mai mare…deci la anul 7.2″ si peste 5 ani bagam 13″ in carcasa de ipad 9.7″

  2. Asta este rețeta unui produs de succes!
    Interesant ar fi să vedem ce probleme ar putea avea dispozitivul. Oare va avea vreun “gate”?

  3. Exact ce îți spuneam acum câteva zile Srb… Se pare ca piața, consumatorii merg pe ecrane mari… Daca li se pare prea mare luau S8 dar uite ca majoritatea merg pe versiunea plus

  4. Asa si Mamaie confunda lucrurile, prietene ce tot te plangi atat nimeni nu a facut telefoanele mai mare decat ar trebui, tehnologia doar avanseaza si se produce pe placul consumatorilor, ce tot te cufuri pe tine, aberezi si exagerezi mult!!!

  5. băi ieu unul sunt sătul să dețin un i6S fără JB …. pe Samsung faci ce vrei cu iel dar NU avem “Siguranță”
    Apple e cu MUlt mai bun ca sistem de Operare…
    DAR FARA JB ieu unul ma uit la iPhone ca la un telefon pt. ăia Bătrâni care știu să-l Folosească. ;(

  6. Nu exagerez daca ne uitam de unde am plecat cu s1 si note 1 si unde se vrea sa se ajunga. Stiu ca pe voi nu va deranjeaza sa folositi telef cu 2 maini si sa il carati in geanta sau borseta dar nah mai suntem si noi oamenii normali

  7. Eu te inteleg, dar daca iti place un telefon mic iti iei unul mic, faza cu doua maini eu si cu un iPhone 5 scriu cu 2 maini, pt ca mi se pare mult mai comod, sunt oameni care folosesc telefoane foarte vechi ca Nokia spunind ca sunt cele mai bune. Dar problema mea sunt exagerarile, ei fac telefoanele cu ecran mai mare ca se vrea, se cere, stai linistit ca un telefon de 9.7 nu o sa-l cumpere nimeni si nu o sa vezi asa ceva, eu imi doresc un telefon ca Samsungul asta S8 Plus de 10 ani si acum in mai putin de o luna o sa i-l am, si mai ales ca este la fel sau chiar mai mic de cat un iPhone. Oricum… sunt multe de zis …stiu ca doar ti-ai expus o parere sub forma de gluma! Apreciez mult ca nu mai jignit, Sanatate.

  8. acum 4 ani tot asa, cand le ziceam anumitor persoane ca vor ajunge la peste 6″, ei ziceau ca sa stau linistit ca nu se vor cumpara….nah…Respect rolandire

  9. blah blah blah…
    Samsung are KNOX, sistem de securitate de nota 10. Nu din samsunguri au fost furate pozele vedetelor, si nu am auzit de niciun Error 53 pe Samsunguri.
    Cand faci jailbreak, ai compromis toata securitatea iOSului, asa ca…

  10. Vorbesti de Srb?? Iar comenteaza ca S8+ este prea mare pentru ca are ecran prea mare?? El nu este capabil sa inteleaga ca dimensiunile dispozitivului sunt ca cele ale lui iPhone 7 plus, ba este chiar mai mic pe latime, ceea ce il face mai usor de tinut in mana.

  11. Mai exista alt frustrat care sa se planga de dimeniunea telefonului? Probabil la varsta lui de 10 ani, chiar e greu sa utilizeze un S8+ cu o singura mână.

  12. S8 nu va mai exploda spre dezamăgirea celor ca tine. Samsung pare că și-a rezolvat problema exploziilor, urmează ca și Apple să și-o rezolve, că deocamdată iPhone-urile explodează pe capete.