Samsung Galaxy S8 Plus este extrem de popular

Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi extrem de popular in randul fanilor companiei Samsung, productia pentru acest model fiind crescuta.

33

Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi extrem de popular in randul clientilor care sunt dornici sa cumpere noile modele de smartphone-uri prezentate de catre Samsung saptamana trecuta. Exact precum in cazul iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi mai popular decat Samsung Galaxy S8, iar asta cel mai probabil multumita ecranului foarte mare integrat intr-o carcasa mica.

Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran de 6.2 inch integrat in carcasa unui smartphone cu un ecran de 5.5 inch, iar asta se dovedeste a fi extrem de atractiv pentru fanii celor de la Samsung. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 Plus este atat de popular, cei de la Samsung au fost fortati sa creasca productia acestui model in detrimetul Samsung Galaxy S8 cu ecran de 5.8 inch.

Samsung Galaxy S8 Plus a insumat initial doar 40% din productia totala de terminale din seria Samsung Galaxy S8, insa acum aceasta a fost crescuta la 45% din total. Cele 5 procente suplimentare vor aduce in magazine un plus de cateva sute de mii de modele ale Samsung Galaxy S8 Plus, partenerii celor de la Samsung preferand acest model in detrimentul Samsung Galaxy S8, asa cum s-a intamplat si cu iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy S8 Plus este extrem de popular

Facand o comparatie cu anul trecut cand Samsung Galaxy S7 Edge a reprezentat doar 30% din productia totala a seriei, Samsung Galaxy S8 Plus are parte de mai multa atentie. Cei de la Samsung au anticipat faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus va fi popular multumita ecranului de diagonala foarte mare, asa ca au stabilit de la bun inceput ca productia pentru acest model va fi mai mare decat cea pentru anul trecut.

Nu se stie deocamdata cate modele ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost precomandate de catre cei interesati sa le cumpere, dar numerele sunt probaibl consistente. Cel mai probabil pana in 21 aprilie vor exista cateva milioane de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in lumea intreaga, cele doua terminale fiind extrem de cautate si populare.

“Samsung Electronics has recently increased the production ratio of Galaxy S8+, the bigger-screen version of its new flagship smartphone, following positive early reaction from retailers. Samsung has increased the production ratio of the Galaxy S8+ to 45 percent of total output from the previous 40 percent from mid-March.”

Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa inregistreze vanzari record anul acesta, apropiindu-se ca volum de vanzari de lansarile de succes ale Apple. Abia dupa ce vom afla si primele cifre privind vanzarile seriei Samsung Galaxy S8 vom sti cat de mare este popularitatea, insa asteptarile sunt extrem de mari de la noua serie de smartphone-uri ale celor din Cupertino.

Samsung-Galaxy-S8-plus productie