iPhone 8: Smart Connector pentru incarcare wireless

iPhone 8 urmeaza sa aiba un Smart Connector integrat pentru a faclita incarcarea wireless a noului smartphone, dar si pentru noi accesorii.

11

iPhone 8 urmeaza sa aiba un Smart Connector integrat pentru a se permite incarcarea wireless pe care compania Apple vrea sa ne-o ofere incepand cu acest model al iPhone. Pana in prezent compania Apple a implementat Smart Connector doar in tabletele iPad Pro vandute in lumea intreaga, insa pentru a permite incarcarea rapida si fara fir a iPhone 8, va integra acest coentor in smartphone.

Anul trecut foarte multe zvonuri au anuntat ca un Smart Connector urmeaza sa fie implementat in iPhone 7, insa in realitate se pare ca el va ajunge la noi abia cu iPhone 8. Locatia urmeaza sa fie aceeasi precum anul trecut, adica in carcasa iPhone 8, dar spre deosebire de zvonurile de anul trecut, acum principala sa utilitate va fi de a facilita incarcarea wireless, insa nu ar putea fi singura.

Conform sursei informatiilor de astazi, compania Apple intentioneaza sa foloseasca noul Smart Connector din iPhone 8 si pentru accesorii dedicate realitatii virtuale si augmentate. Apple pune foarte mare accent pe dezvoltarea de functii de realitate augmentata, iar acum aflam si ca iPhone 8 ar putea avea cel putin o casca prin care Apple sa ne ofere functii dedicate acestui tip de tehnologii.

iPhone 8: Smart Connector pentru incarcare wireless

Foarte multe detalii cu privire la aceste accesorii pentru realitate virtuala si augmentata nu exista in momentul de fata, asa ca nu stim exact ce ar avea Apple pregatit pentru iPhone 8. In ciuda acestui lucru, existenta unui Smart Connector “deschide” o “lume” intreaga de posibilitati in ceea ce priveste integrarea de noi functii in viitorul smartphone al companiei Apple.

Daca acest Smart Connector este totusi integrat in principal pentru a facilita incarcarea wireless a iPhone 8, atunci sistemul ar trebui sa fie mai bun decat cel din Apple Watch. Adica Apple trebuie sa implementeze un sistem de incarcare wireless foarte rapida in iPhone 8, altfel lumea chiar nu va avea motive sa aleaga acest sistem in detrimentul utilizarii unui simplu cablu pentru incarcare.

Avand in vedere ca deocamdata vedem doar zvonuri fara documente care sa confirme design-ul iPhone 8, sau poze ale carcaselor, mai avem foarte multe de aflat. De obicei, pana in aprilie apareau imagini cu unele componentele ale noilor modele ale iPhone, insa anul acesta n-am vazut nimic pentru iPhone 7S, sau iPhone 8, asa ca ramane foarte multa curiozitate cu privire la cele doua terminale.

iphone 8 smart connector incarcare